Bakkie Business: Hand in hand met impact

Wat doet Voor Goed?

Rotterdam is populair en floreert, maar is ook een stad met veel armoede en hardnekkige werkloosheid. Wij zijn ervan overtuigd dat meer sociaal ondernemerschap hier een antwoord op is. Daarom werken we aan projecten die het sociaal ondernemen in onze stad verder aanjagen.

Meer over Voor Goed

Gepubliceerd op 07 juni 2023

Het is tijd voor een sterk Bakkie Business. Ja, dat heb je goed gelezen! Bij ons aankomende Bakkie veranderen we de focus van impact naar business. Waarom doen we dit? šŸ¤”

Vanuit Voor Goed zijn we er van overtuigd dat ondernemingen niet duurzaam kunnen zijn als ze geen gezonde omzet hebben. Als je naar de toekomst wil kijken Ć©n wil blijven werken aan je missie, heb je een solide financiĆ«le basis nodig. Daarom gaat impact ondernemen niet alleen over de maatschappelijke missie, maar ook over je commerciĆ«le kansen. 

Je doelgroep, de mensen voor wie je het doet, zijn niet alleen jouw medewerkers of directe omgeving, maar juist ook je klanten. Hoe bouw je een langdurige relatie met hen op?  

We merken dat deze onderwerpen in praktijk aardig wat uitdagingen meebrengen. Daarom hebben wij een aantal experts uitgenodigd die jou tijdens Bakkie Business leren hoe je de balans tussen impact en omzet kunt blijven behalen. Binnenkort stellen we deze experts aan je. 

Meld je hier gratis aan voor dit laatste Bakkie voor de zomer, tot dan! 

Bakkie Business: Hand in hand met impact
šŸ“… Wanneer? 28 juni van 14:30 tot 17:00 uur
šŸ¢ Waar? OASE Rotterdam