CORONAVIRUS: DIGITAAL SPREEKUUR BIJ VOOR GOED

Digitaal spreekuur

De offline spreekuren en themasessies die normaal gesproken elke maand plaatsvinden kunnen door de huidige omstandigheden helaas niet doorgaan. Daarom willen we graag online alternatieven bieden om toch in gesprek te blijven met sociaal ondernemers en daar waar nodig ondersteuning te bieden. We begrijpen dat dit, zeker in tijden van onzekerheid, hard nodig is. Daarom organiseren we de komende weken digitale één op één spreekuren. Elke dag bieden we twee tijdsblokken aan waarbinnen je een blok van 20 minuten kan reserveren. Deze online optie biedt hopelijk een goede vervanging en we hopen dan ook veel sociaal ondernemers te kunnen spreken.

De omstandigheden vraagt ons echter wel om prioriteiten te stellen, waardoor we onze tijd en aandacht nu willen besten aan bestaande sociaal ondernemers met urgente vragen naar aanleiding van de huidige corona crisis.

Deel je hulpvraag en wordt gematcht aan een externe coach

Behalve het delen van onze eigen kennis en adviezen (en een luisterend oor), kunnen we je koppelen aan onze achterban wanneer dat waardevol is. We hebben een groot netwerk aan professionals die zich graag als coach willen inzetten voor sociaal ondernemers die dat op dit moment nodig hebben. Deze groep bestaat onder andere uit individuen uit onze Raad Voor Goed, Rabobank, PWC en andere ervaren professionals.

Ben jij een sociaal ondernemer en heb je een concrete hulpvraag? Heb je bijvoorbeeld acute hulp nodig bij het analyseren van je financiële situatie en bij het zoeken naar de best mogelijke oplossing, meld je dan aan voor een online spreekuur via onze meeting planner (link) en reserveer een moment. Dan kijken we samen wie jou het best kan helpen.

Maak een afspraak online

Via de onderstaande links kan je gemakkelijk een afspraak boeken met Frederiek of Michiel. Elke ondernemer krijgt 20 minuten om zijn of haar verhaal te doen of om een hulpvraag bij ons neer te leggen. Wanneer je een hulpvraag hebt proberen wij je zo goed mogelijk te helpen of je wordt gekoppeld aan een van onze experts. Zorg daarom dat jij jouw vraag goed hebt voorbereid.

Mocht je vragen hebben of is er iets onduidelijk? Laat het dan weten via info@voorgoedagency.nl

Frederiek – Matchmaker
Michiel – Vastgoed en Investerend Vermogen

#staysafe, Team Voor Goed

Actualiteiten

Bekijk alles
 • Goed Inkopen uitgelicht: Schone Zaak

  Meer dan een schoonmaakbedrijf   Schone Zaak is niet zomaar een schoonmaakbedrijf. Integendeel. Laamia Elyounoussi wilde meer dan alleen een commercieel bedrijf oprichten en zo geschiedde. Het bedrijf bestaat bijna…

  Lees meer
 • Goed Inkopen uitgelicht: LoopedGoods

  LoopedGoods is dé webshop voor circulaire producten. Zowel consumenten als bedrijven kunnen hier hun circulaire inkopen doen. Denk aan fotolijstjes, biertjes, shoppertassen, fietsen, lampen en meer. Er staan 530 circulaire…

  Lees meer
 • YESS!: Pop-up supermarkt voor mensen in nood

  De coronacrisis laat bij iedereen haar sporen na, maar bij het begin was het al duidelijk dat de armste bewoners van onze stad extra hard geraakt zouden worden. Dat zag…

  Lees meer