Masterclass Impact ondernemen voor ambtenaren

Wat doet Voor Goed?

Rotterdam is populair en floreert, maar is ook een stad met veel armoede en hardnekkige werkloosheid. Wij zijn ervan overtuigd dat meer sociaal ondernemerschap hier een antwoord op is. Daarom werken we aan projecten die het sociaal ondernemen in onze stad verder aanjagen.

Meer over Voor Goed

Gepubliceerd op 22 mei 2023

đ—Ē𝗲𝗹𝗸𝗲 𝘂đ—ļ𝘁𝗱𝗮𝗴đ—ļđ—ģ𝗴𝗲đ—ģ 𝗸𝘂đ—ģđ—ģ𝗲đ—ģ đ—ļđ—ēđ—Ŋ𝗮𝗰𝘁 đ—ŧđ—ģ𝗱𝗲đ—ŋđ—ģ𝗲đ—ē𝗲đ—ŋ𝘀 𝘀𝗮đ—ē𝗲đ—ģ đ—ē𝗲𝘁 𝗱𝗲 𝗴𝗲đ—ē𝗲𝗲đ—ģ𝘁𝗲 đ—ŧđ—Ŋđ—Ŋ𝗮𝗸𝗸𝗲đ—ģ? Die vraag staat centraal tijdens de Masterclass Impact Ondernemen voor ambtenaren. In vier sessies worden deelnemers meegenomen in de wereld van de betekeniseconomie, business cases mÊt een missie, werken met mensen met onbenut arbeidspotentieel, de beweging van klassiek ondernemerschap naar impact ondernemerschap en evidence based beleidsontwikkeling.

Tijdens deze interactieve sessies komen ondernemers en ander experts aan het woord en worden de deelnemers uitgedaagd met verschillende (huiswerk)opdrachten, waarin ze wordt gevraagd te verkennen wat impact ondernemerschap voor hun beleidsgebied kan betekenen.

Voor Goed organiseert deze masterclass om ambtenaren meer achtergrond en uitleg te geven bij de uitdagende transitie richting de betekeniseconomie Ên om de samenwerking tussen gemeente en ondernemers te versterken.

Ben je ambtenaar en heb je interesse om aan de volgende serie mee te doen? Stuur een e-mail naar Michiel van Keulen ms.vankeulen@rotterdam.nl