Bakkie Impact en Opstroopsessies

Paneldiscussie tijdens Hét Impactmakersevent 2023

Paneldiscussie tijdens Hét Impactmakersevent 2023

Win-winterfest 2023

Win-winterfest 2023

Hét Impactmakersevent 2023

Hét Impactmakersevent 2023

Bakkie Upstream i.s.m. Innofest - Upstream Festival

Bakkie Upstream i.s.m. Innofest – Upstream Festival

Bakkie Impact in Het Witte Paard - Vreewijk 2021

Bakkie Impact in Het Witte Paard – Vreewijk 2021

Bakkie Kerst 2022

Bakkie Kerst 2022

Bezoek een van onze netwerkevents voor impact ondernemers of zet je schouders eronder en stroop je mouwen op tijdens onze workshops. Bekijk hier de Impact Evenementen kalender voor aankomende events.

bakkie impact

Gers! Bakkie Impact is hét netwerkevenement voor impactondernemers en iedereen die het verschil wil maken in Rotterdam. 5 tot 6 keer per jaar organiseren wij een Bakkie rondom verschillende onderwerpen, en steeds op een andere locatie in Rotterdam. Zo leer je de stad, haar ondernemers en het werkveld steeds beter kennen. 

Bakkies Impact bestaan uit een inhoudelijk gedeelte in de vorm van een lezing of workshop, gevolgd door een informele netwerkborrel. Onderwerpen die voorbij komen zijn o.a. Schalen van de onderneming, financieel management, klantcontact en SR. 

Ben je geen impact ondernemer maar wel geïnteresseerd in de onderwerpen die we behandelen? Ook dan ben je van harte welkom, want impact maken we uiteindelijk samen. 

Op deze pagina vind je een overzicht van de aankomende evenementen. Meld je aan; we ontmoeten je graag tijdens het volgende Bakkie.
Wil je nu zelf een evenement met Voor Goed organiseren, of is er een onderwerp dat we niet mogen missen, laat het dan weten! Mail naar info@voorgoedagency.nl 

opstroopsessie

Ondernemen doe je met je schouders eronder en je mouwen opgestroopt. Daarom organiseren wij 4 tot 6 keer per jaar opstroopsessies. Deze praktische workshops helpen jou om vaardigheden te ontwikkelen die onmisbaar zijn in de dagelijkse praktijk. We gaan aan de slag met onderwerpen als marketing, pitchen of netwerken; zowel soft als hard skills die jij als ondernemer nodig hebt om nog meer impact te kunnen maken.

Opstroopsessies vinden op steeds wisselende locaties in Rotterdam plaats. Vanwege het kleinschalige karakter is er plek voor maximaal 25 deelnemers. Wil jij een keer een Opstroopsessie hosten op jouw locatie, of weet je nog een goed onderwerp voor ons, laat dan van je horen via info@voorgoedagency.nl

Hét Impactmakersevent 2023

Bekijk de aankomende evenementen

Bakkie Impact: Inkopen en Aanbesteden in Rotterdam

25 25 april