Sociaal ondernemers

Marcel Steenbergen

Aanjager Impact ondernemers

+31 6 131 598 60 marcels@voorgoedagency.nl

Mijn hart gaat uit naar sociale Rotterdamse Impact ondernemers, die het ecosysteem van de stad Rotterdam verbeteren en nieuwe werkgelegenheid creëren. Ik zet mij in om hulpvragen op te halen van ondernemers en deze te verbinden met de juiste collega's. Mijn insteek is hierbij praktisch en mijn technische inzicht, overzicht en ondernemersgeest komen hierbij goed van pas. Het is mijn passie om mensen te verbinden en elkaar te helpen naar een betere wereld. 'Wees zelf de verandering die je in je leven wilt zien'

Thom Oudshoorn

Aanjager Kennis en Coaching

+31 6 421 117 56 thom@voorgoedagency.nl

Thom is programmamedewerker bij Voor Goed en zet zich in om sociaal ondernemers in hun kracht te zetten. Dit doet hij onder andere door relevante kennis beschikbaar te maken en verbindingen te faciliteren. Hij heeft een brede maatschappelijke achtergrond opgebouwd bij overheids-en culturele instanties. “Nieuwe ideeën openen deuren naar nieuwe werelden.”

Farah Marzak

Aanjager Sociaal Ondernemerschap

+31 6 150 20 677 farah@voorgoedagency.nl

Farah is programmaleider bij Voor Goed. Zij zet zich in om sociaal ondernemerschap in de stad te versterken. Dit doet zij door ondernemers te ondersteunen en mensen met goede plannen aan elkaar te verbinden. Farah werkte eerder als zelfstandig ondernemer en als project- en programmamanager in de non-profit sector. Met haar nieuwsgierigheid en creatieve blik draagt ze graag bij aan sociale innovaties. ”Maatschappelijke vraagstukken samen oplossen zodat iedereen er beter van kan worden, dat is mijn ambitie.”