Gerse010 2024

Gerse010 2024

Website

Veel Rotterdammers zetten zich dag en nacht in voor een mooier, gelijkwaardiger, inclusiever en fijner Rotterdam! Impactmakers, zo noemen we hen.
En dat is belangrijk, zeker in een wereldstad waar men veel positieve, maar ook zeker negatieve berichten te zien krijgt. Deze impactmakers inspireren anderen ook meer impact te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer deze bijzondere mensen meer zichtbaarheid krijgen, ze andere mensen kunnen inspireren om ook iets goeds te doen voor de stad. Want goed voorbeeld doet goed volgen, met als resultaat een nog mooier Rotterdam.

Iedereen kan een impactmaker zijn.
We vragen daarom ook iedereen in en rondom Rotterdam om een impactmaker die meer aandacht verdient te nomineren. Heb je zelf een inspirerend verhaal? Je mag natuurlijk ook jezelf nomineren!

Een Gerse010 impactmaker
  • maakt een positief verschil in de stad.
  • zet zich in voor mensen die dat goed kunnen gebruiken
  • dient als voorbeeld en inspiratie voor anderen.
  • heeft vaak een ondernemende mindset en/of werkwijze.
  • zet zich in voor thema’s zoals armoede, arbeidsparticipatie en/of sociale cohesie.

Wie verdient de Gerse010 award?

Ik ken of ben een impactmaker!

Je kunt iemand nomineren voor de Gerse010 Awards door deze persoon aan te melden via het formulier onder de knop. Je mag ook jezelf nomineren of meerdere personen opgeven. Zorg er dan wel voor dat je deze apart nomineert door meerdere keren het formulier in te vullen. Niet alleen ondernemers komen in aanmerking; we moedigen juist aan om ook mensen die geen ondernemer zijn te nomineren.

De winnaar wordt gekozen door een jury van mensen die de stad goed kennen en die maatschappelijk betrokken zijn. en sociaal ondernemen belangrijk vinden.

Over de award

Stichting Voor Goed bestaat begin september 2024 al vijf jaar!
Dit vieren wij niet alleen, dit vieren wij met de stad.
Dit doen we onder andere door het project Gerse010, waar de Rotterdammers die een positieve impact maken geselecteerd kunnen worden tot de top 10 om uit eindelijk exposure te winnen. Het doel is om deze Rotterdammers groots te bedanken met de exposure en mediawaarde, hun activiteiten aandacht te geven met daarmee meer hulp/contributie tot gevolg en andere stadsgenoten inspireren goed te doen. Goed voorbeeld doet nu eenmaal volgen. Na een oproep vanuit de organisatie van Gerse010 is het aan de Rotterdammers om de impactmakers uit hun buurt of wijk aan te dragen. Op deze manier bepaald de stad zelf wie uiteindelijk genomineerd kan worden tot de top 10. 

Als genomineerde van de gerse010:

💚   Maak je kans op €1500

💚   Maak je kans op een flexwerkplek voor 3 maanden bij CIC Rotterdam

💚   Krijg je een podium voor jouw initiatief

💚   Krijg je een exclusieve reportage via OPEN Rotterdam

💚   Ben je zichtbaar op de website van de Gerse 010

💚   Krijg je extra zichtbaarheid binnen het netwerk van Voor Goed en andere partners via Social Media

💚   Heb je de kans om jouw netwerk uit te breiden en ontmoet je vele andere impactmakers

💚   Ontvang je een uitnodiging voor het Win-winterfest waar ook de awarduitreiking zal plaatsvinden

Partners