• Beter milieu
  • Arbeidsparticipatie
  • SR

Maatwerk voor Mens en Natuur!

Landschapsonderhoud Rotterdam

Website

Wij zijn géén doorsnee groenbedrijf!

En wij zijn hier trots op! Wij onderhouden het groen in veel gebieden in en nabij Rotterdam. Hierbij wordt altijd gewerkt volgens de Wet Natuurbescherming. Deze wet beschermt de Nederlandse natuurgebieden en moet ervoor zorgen dat de verschillende planten- en diersoorten in de natuur blijven bestaan. In ons ecologisch protocol wordt uitgebreid beschreven hoe wij te werk gaan.

Hoe maken zij impact?

Waar wij minstens zo trots op zijn, is dat we ervoor zorgen dat mensen sterker terugkomen op de arbeidsmarkt.

Om verschillende redenen kunnen mensen zoals jij en ik zonder werk komen te zitten. Iedereen die langer dan drie maanden thuis zit, een uitkering ontvangt of een andere afstand tot de arbeidsmarkt heeft, bieden wij graag een kans. Wij zijn ervan overtuigd dat motivatie het toverwoord is om weer terug te komen in het gewone arbeidsproces. Wij bieden hierin begeleiding door een zeer ervaren team, cursussen, opleidingen en werkervaring in de vrije natuur.

Hoe maak ik impact met mijn bedrijf als ik bij hen inkoop?

Naast vaste medewerkers werkt Landschapsonderhoud Rotterdam met ingeleend personeel. Het doel is om zo veel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt via het aanbestedingsbeleid duurzaam aan het werk te helpen.
Landschapsonderhoud Rotterdam zit ver boven het verplichte percentage van 30% social return voor de groensector en vervult daarmee een belangrijke maatschappelijke bijdrage aan de gemeente Rotterdam.

Producten en/of diensten:

  • Onderhoud/Groenbeheer
  • Inventarisatie en advies
  • Sinusmaaien

Selecteer ‘activiteiten’ in het menu op onze homepage voor een volledig overzicht van al onze activiteiten.

Interesse in een van de producten of diensten van deze impact ondernemer?