• Arbeidsparticipatie

Uw huishoudelijkheden privé uitbesteed

Maid at Home

Website

privé dienstmeisjes, huishoudsters en assistenten discreet tot uw dienst

Sinds 2011 is Maid at Home een toegewijd uitzendbureau voor particuliere huishoudens. Voor klanten binnen Nederland treden wij discreet op.

Onze opdrachtgevers eisen de best mogelijke service van ons en van het personeel dat wij voor hen werven. We streven ernaar om de beste privé dienstmeisjes, huishoudsters en assistenten te selecteren. Onze klanten hebben doorgaans luxe huizen en reizen veel – we begrijpen wat hun levensstijl van personeel verlangt.

Hoe maken zij impact?

Maid at Home bestaat bestaat uit een klein toegewijd team dat zich inzet om hun klanten te matchen met de perfecte kandidaten – ze zijn trots en tevreden over elke plaatsing.

Ze hebben hun eigen Maid at Home Academy, waar ze trainingen en coaching aanbieden omdat ze geloven dat werken als dienstmeid een vak is om trots op te zijn.

Maid at Home draagt ​​bij aan een duurzame planeet door alleen milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare producten te gebruiken en te promoten.

Hoe maak ik impact met mijn bedrijf als ik bij hen inkoop?

Door een dienstmeid in te huren via Maid at Home draag je bij aan de opleiding van vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Producten en/of diensten:

  • Privé-uitzendingsbureau voor huishoudelijkheden

Interesse in een van de producten of diensten van deze impact ondernemer?

NEEM CONTACT OP

E-mailadres: info@maidathome.nl
Website: https://maidathome.nl/