• Sociale cohesie
  • Arbeidsparticipatie

Wereldse gerechten uit Rotterdam

Tafelvanzeven

Website

Wereldse en hemelse gerechten voor uw catering bereid door vrouwen in opleiding

Tafelvanzeven verzorgt graag de catering bij uw vergadering, studiedag of feest. Dat kan al vanaf tien personen. Maar ook op grote gezelschappen zijn ze goed ingespeeld. Wat dacht u van een mediterrane lunch, een kookworkshop of een werelds diner bij hen in Schiemond, met uitzicht op de Maas? Of een Marokkaanse high tea, een Turks saladebuffet of mediterraan ontbijt (bij u) op locatie? We denken graag mee en houden vanzelfsprekend rekening met uw (dieet)wensen, budget en mogelijkheden.

Hoe maken zij impact?

Tafelvanzeven leidt vrouwen op die een passie hebben voor koken en een afstand tot werk. Onze opleiding duurt negen maanden en is een combinatie van leren en werken. Onze gekwalificeerde docenten leren hen alles wat nodig is op weg naar zelfstandig ondernemerschap, gastvrouwschap of (vrijwilligers)werk in de horeca. Ze doen werkervaring op bij bedrijven, gemeenten, particulieren en welzijnsorganisaties.

Tafelvanzeven is sinds 2016 ook gestart met stageplaatsen voor cursisten, in samenwerking met een aantal Rotterdamse instellingen.

Hoe maak ik impact met mijn bedrijf als ik bij hen inkoop?

Door uw cateringopdrachten uit te laten voeren bij Tafelvanzeven zorgt u dat dat vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden opgeleid tot werk in de horeca. Daarnaast ontdekt u nieuwe werelden en hemelse gerechten die voor sociale cohesie in Rotterdam zorgen. 

Producten en/of diensten:

  • Catering

Interesse in een van de producten of diensten van deze impact ondernemer?

NEEM CONTACT OP

E-mailadres: info@tafelvanzeven.nl
Website: https://tafelvanzeven.nl/