Food Club Rotterdam

Over de producten en diensten van Food Club Rotterdam:

Maak kennis met het eerste programmeerbare restaurant in Rotterdam: Food Club Rotterdam (FC)!​ Chefs worden langzamerhand rocksterren die imperiums bouwen. Dat vraagt om een andere benadering. FC biedt een podium voor deze food-heroes, want de chefs, de bereidingswijze en de ingrediënten zijn hier de sterren. FC programmeert, boekt en faciliteert thematische evenementen die in het teken staan van eten, voeding, koks, kooktechnieken en trends. Chefs moeten ook wel eens rusten, dus op momenten dat zij geen programmering hebben kunnen de ruimtes worden verhuurd. De ruimtes zijn zeer geschikt voor een uitgebreid scala aan events. Food is de belangrijkste factor op deze locatie, dus voor een lunch of klassiek diner, een walking dinner of borrels ben je zeker aan het goede adres. Maar in principe is alles mogelijk en denken ze ook graag mee als je op zoek bent naar ruimte voor feesten, presentaties en lezingen, congressen en vergaderingen.​ Tenslotte hebben ze een prachtig ‘Buiten’-terrein op het terras!

Over Food Club Rotterdam:

You can’t just eat good food. You’ve got to talk about it too. And you’ve got to talk about it to somebody who understands that kind of food.” – Kurt Vonnegut​

FC wil mensen samenbrengen door middel van eten. Zij willen een clubgevoel creëren door die sociale rol te benadrukken zoals bij een club. Op die manier is er ruimte voor de clubleden en gasten om groot onderdeel te zijn van Food Club Rotterdam. Zij hebben inspraak, invloed en kunnen ook zelf initiatieven nemen. Dit clubgevoel vergelijken zij met het clubgevoel in de voetbalcultuur. De vereniging wil dat het goed gaat met de club en FC beschouwt hen als stamgasten. “Het moet voelen als een thuis, iets waar je bij wilt horen”.

Impactgebieden:

  • Arbeidsparticipatie
  • Duurzaamheid
  • Sociale cohesie

Website:

https://www.foodclubrotterdam.nl/home

Interesse om in contact te komen met deze ondernemer? Mail naar info@voorgoedagency.nl

 

Ook interessant

Bekijk alles