Mama Taxi

Over de diensten van Mama Taxi:

Mama Taxi biedt een unieke service die zowel zakelijke als particulieren klanten comfortabel, duurzaam en veilig naar de bestemming brengt. Met hun service staan ze klaar voor drie klantengroepen:

  • Vervoer voor klanten en medewerkers van bedrijven en overheden, op basis van een contract of losse ritten op aanvraag
  • Vervoer van bezoekers van evenementen (gala’s, diners en congressen) waar de Mama‘s ook ingezet kunnen worden voor valet parking, pendel en hostess services
  • Vervoer van privépersonen op aanvraag (mits vooraf geboekt, ook tijdens oud & nieuw)

Over Mama Taxi:

Bij Mama Taxi staat MVO voor Maatschappelijk Verliefd Ondernemen. Maatschappelijke relevantie staat centraal. Mama Taxi is een private vervoersbedrijf met alleen vrouwelijke chauffeurs in dienst en rijdt met 100% elektrische voertuigen (Tesla model S). De chauffeuses (Mama’s) zijn vrouwen van alle nationaliteiten die worden opgeleid tot professionele, servicegerichte en klantvriendelijke dienstverleners. Mama Taxi biedt deze vrouwen met een duidelijke afstand tot de arbeidsmarkt een baan op niveau aan en daarmee de kans om vooruit te komen. Op eigen kracht. Net zoals de oma van oprichtster Zizi Fernandes: deze oude dame in Guinee-Bissau bleef – ook na aandringen van haar (klein)kinderen – haar boodschappen te voet doen in plaats van met een taxi. Oma was liever haar eigen taxi en werd dus Mama Taxi.

Impactgebieden:

  • Arbeidsparticipatie
  • Duurzaamheid

Website:

http://www.mama-taxi.com

Interesse om in contact te komen met deze ondernemer? Mail naar info@voorgoedagency.nl

Ook interessant

Bekijk alles