Meyersan

Over de producten en diensten van Meyersan:

Meyersan Furniture Rental Netherlands is een organisatie die mens en meubel een nieuw leven geeft. In het sociale atelier maken ze de mooiste meubelen weer nieuw, modern en altijd op maat voor klanten. De meubelen worden verhuurd aan voornamelijk (internationale) organisaties, expats en horeca. De meubels zijn altijd uniek en van hoogwaardige kwaliteit met veel liefde. Er worden antiek-, vintage- en designmeubelen gebruikt die geheel naar wens worden gemoderniseerd. Mens en meubel op maat noemen ze dat bij Meyersan. Je kan hier terecht voor complete turn-key interieuroplossingen, individuele meubelen en alles daar tussenin.

Over Meyersan:

Meyersan Furniture Rental Netherlands zet zich in om duurzame waarde te creƫren bij arbeid en interieur waar dat onterecht verloren ging. In het sociale atelier is iedereen welkom om weer in zijn kracht te komen, te ontplooien en creatief bezig te zijn; met elkaar en voor elkaar meubelen moderniseren en vernieuwen om verspilling tegen te gaan.

De organisatie vindt het belangrijk om de eigen broek op te houden. Zij maken dan ook geen gebruik van subsidies. Daar hebben zij hun klanten voor en daar zijn ze heel trots op!

Impactgebieden:

  • Arbeidsparticipatie
  • Duurzaamheid
  • Sociale cohesie

Website:

https://furniturerentalnetherlands.nl/

Interesse om in contact te komen met deze ondernemer? Mail naar info@voorgoedagency.nl

Ook interessant

Bekijk alles