Schone Zaak

Over de producten en diensten van Schone Zaak:

Schone Zaak neemt schoonmaken in Rotterdam serieus. Zij werken uitsluitend met ecologische schoonmaakmiddelen en hun mensen zijn voorzien van een vakdiploma schoonmaak. Ze bieden dagelijkse of periodieke reiniging van de werkomgeving en sanitaire ruimtes omdat ze begrijpen dat het gebouw jouw visitekaartje is. In deze werkomgeving horen je mensen zich veilig en op hun gemak te voelen om goede prestaties te kunnen leveren.

Over Schone Zaak:

Schone Zaak gelooft dat kwaliteit van leven begint bij aandacht voor elkaar. Zij ondersteunen deze bewustwording onder andere door haar aandacht te focussen op zorg voor mens en milieu; door middel van diversiteitsmanagement en door het vergaand doorvoeren van afvalscheiding, recycling, energiebesparing en het gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

Natuurlijk maken zij ook gewoon schoon! Dat doen ze dan wél weer op een bijzondere manier; door hun mensen zelfstandig te maken, op te leiden, keuze te bieden, talent te ontwikkelen, sociale integratie te bevorderen, respect voorop te stellen, 100% kwaliteit te bieden en verantwoordelijkheid voor het gezamenlijke eindresultaat te als vanzelfsprekend te zien.

Impactgebieden:

  • Arbeidsparticipatie
  • Armoedebestrijding

Website:

http://www.schonezaak.nl/diensten/schoonmaak/

Interesse om in contact te komen met deze ondernemer? Mail naar info@voorgoedagency.nl

Ook interessant

Bekijk alles