BAKKIE IMPACT: STERKER DOOR SAMENWERKING

14 maart

Laat je inspireren door Everyday Heroes en Social Enterprise om meer impact te maken!

Aanmelden voor event

Dit Bakkie Impact doet wat het zegt. Samenwerken voor meer impact. Zo werken we dit Bakkie Impact samen met Social Enterprise en Everyday Heroes om kennis te delen over wat waardevolle samenwerkingen met andere partijen, overheid of misschien zelfs concurrenten kan opleveren.

Samen een arbeidsmarkt creeren waarin iedereen die wíl en kán werken, ook daadwerkelijk de kans krijgt om mee te doen. Als mede-oprichter van Stichting Everyday Heroes (www.everydayheroes.com) is dat waar Niels Agterberg voor gaat. Everyday Heroes zorgt dat een praktisch obstakel – een rijbewijs om naar projectlocaties te gaan, een certificaat om een machine te bedienen, een fiets om te forensen, enzovoorts – nooit de reden kan zijn dat iemand niet werkt. In samenwerking met 1000+ bedrijven en 300+ overheidsinstanties (SROI) helpt Everyday Heroes duizenden mensen verder.

Over Niels: Oprichter van Everyday Heroes en Managing Partner van ACES International, een recruitmentbureau in IT, die zorgt voor een scherpe kijk op mens en werk, en hoe deze het beste bij elkaar worden gebracht.

Social Enterprise NL heeft als missie Radicale `Systeemverandering. Dat doen ze door het verbinden verbinden en versterken van sociaal ondernemers.

En precies op deze verbinding en samenwerking met de overheid, van gemeente tot Den Haag, zet Social Enterprise in voor professionalisering en groei van sociale ondernemingen. Zo versterkt SE NL het ‘ecosysteem’ en activeren zij o.a. door lobby de overheid op weg naar een nieuwe economie.

Aan kennis geen gebrek: Social Enterprise organiseert een breed scala aan kennisdeling. Van een Overheidscongres, Masterclasses onderhandelenlobbyen en aanbesteden, tot een groeiprogramma omgaan met de gemeente.

Over Jorien: Jorien is onderdeel van team beleid en onderzoek bij Social Enterprise NL. Ze zet zich graag in voor een (perfecte) samenwerking tussen sociaal ondernemers en overheidsorganisaties. Variërend van ondernemers in de buurt, tot beleidsbeïnvloeding in Den Haag.

Programma:

14:30 Inloop

15:00 Spreker 1: Niels Agterberg (Everyday Heroes)

16:00 Spreker 2: Jorien van Lookeren Campagne (Social Enterprise NL)

17:00 Borrel

Bakkie wat?

Bakkie Impact is hét netwerkevenement voor impactondernemers en iedereen die het verschil wil maken in Rotterdam. 5 tot 6 keer per jaar organiseren wij een Bakkie rondom verschillende onderwerpen, en steeds op een andere locatie in Rotterdam. Zo leer je de stad, haar ondernemers en het werkveld steeds beter kennen.