Dus jij wilt jouw sociale onderneming versterken en laten groeien?

Bij deze mooie stap helpen we je graag. We bieden verschillende mogelijkheden voor ondersteuning om jouw propositie te versterken en je impact te verankeren, zonder in te moeten leveren op jouw idealen. Of je volgende stap nu het aannemen van personeel is, het openen van een nieuwe vestiging of het vergroten van je marktaandeel,  jouw sociale missie blijft centraal staan. Je kunt bij Voor Goed terecht voor;

  • Een adviesgesprek met een van onze adviseurs
  • Een coachingstraject om jouw doelen helder te formuleren en te bereiken
  • Netwerkevenementen zoals Bakkie Impact
  • Workshops waarbij je praktische skills leert
  • Het besloten Boost Your Social Business programma voor gevorderde ondernemers

Maar je kunt ook gebruik maken van de Kennisbank om je kennis over sociaal ondernemen te vergroten of de Maatschappelijke Stadskaart om te ontdekken welke ondernemers in jouw buurt actief zijn en met wie je samen kunt werken.

Dit kan jouw onderneming verder helpen:

Bezoek een van onze netwerk-events of workshops

 
 

Start met een coachingstraject om jouw doelen helder te formuleren en te bereiken

 
 

Gevorderde ondernemer? Doe mee met Boost Your Social Business

 
 

Bekijk de stadskaart en ontdek meer
impact ondernemers in Rotterdam

 
 

Ook interessant

Kennisbank voor sociaal ondernemerschap

 

Social Return of Investment (SROI)

 

Maak nog meer impact met Rikx

 

Denk mee met Voor Goed

Voor Goed ontwikkeld verschillende programma’s en tools voor impactondernemers. Dit doen we op basis van vragen, verzoeken en trends in de sector. Om ook in de toekomst er zeker van te kunnen zijn dat onze dienstverlening aansluit op de  wensen van ondernemers, hebben we een klankbordgroep. Ben jij een impact-ondernemer in Rotterdam en wil je meedenken en feedback geven op onze ontwikkelingen, dan horen we graag van jou. We zullen je met een zekere (on)regelmaat benaderen om deel te nemen aan een feedbacksessie, of je vragen één-op-één terugkoppeling te geven.

Voor vragen of deze klankbordgroep, of om je aan te melden, kun je mailen naar farah@voorgoedagency.nl

Actueel

Actueel
  • Sociaal Ondernemen
  • Bedrijfsvoering

Ontdek de kracht van OPwerkers op goedaannemen010.nl

Overal om ons heen zien we de gevolgen van personeelstekorten in diverse sectoren. Horecazaken zijn vaker dicht, pakketjes worden minder frequent gebracht en vacatures staan geruime tijd open. Is dat ook echt nodig? Een terechte vraag, zeker gezien het feit dat we weten dat er nog ruim 30.000 Rotterdammers zijn die niet aan het werk zijn. Deze groep werkzoekenden met Onbenut Arbeidspotentieel noemen wij OPwerkers. Hier ligt een grote kans voor het bedrijfsleven en daarvoor is er nu een tool die het Rotterdamse midden- en kleinbedrijf kan ondersteunen bij het aannemen van deze OPwerkers.

 
  • Team Voor Goed

We zoeken een MBO stagiair!

Vacature stagiair Office & Management support specialist (MBO 4) Kun jij goed overzicht bewaren en ben je dol op afwisseling? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij Voor Goed – aanjagers van sociaal ondernemerschap, zijn we op zoek naar een zelfstandige stagiair die ons wil helpen bij het faciliteren van de werkomgeving voor ons team. Samen zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Je gaat aan de slag met notuleren van overleggen en agenda- en mailboxbeheer. We organiseren regelmatig interne en externe evenementen en hier kunnen we je ondersteuning ook goed bij gebruiken. Verder help je onze communicatiemanager bij het maken van content en het vullen van diverse nieuwsbrieven. Jij wordt onderdeel van het hechte en diverse team van Voor Goed dat bestaat uit 8 enthousiaste medewerkers met diverse werkzaamheden. 

 
  • Sociaal Ondernemen
  • Team Voor Goed

Maak kennis met Jesse: community manager impact ondernemingen

Afgelopen twee jaar heeft onze collega Thom Oudshoorn diverse projecten gedraaid zoals Studio Voor Goed en events georganiseerd als Bakkies Impact en Opstroopsessies. Hij stond klaar voor veel ondernemers tijdens het spreekuur en binnen het coachingsprogramma. Nu is het tijd voor een nieuw avontuur, Thom gaat weer terug de gemeente in! We wensen Thom veel succes! In Jesse Terpstra vonden wij een gedreven en enthousiaste community manager die het stokje over zal nemen.Jesse is sinds 2021 Rotterdammer nadat hij zijn hele leven in Groningen gewoond en gewerkt had. Het werd tijd voor een overstap. Binnen zijn vorige banen heeft hij zich altijd bezig gehouden met de vraag of winst maken het enige doel is voor een bedrijf. Met zijn nieuwe functie als community manager impact ondernemers is het voor hem duidelijk: het antwoord is nee! Jesse gaat de impact ondernemers in Rotterdam helpen om hun missie op een gezonde manier te behalen door middel van kennis sessies, coachingprogramma’s, focusgroepen en als liaison tussen partijen in de stad.

 

Aankomende evenementen

Lancering Rijnmonds Arbeidsmarkt Perspectieffonds

4 4 oktober
 

Dutch Sustainable Fashion week

5 5 oktober
12 12 oktober
 

High Hopes première Dutch Sustainable Fashion week

6 6 oktober
 

SEWF Fringe Event: Pitchen met Purpose

10 10 oktober
 

Duurzaamheidscongres MKB Rotterdam Rijnmond

10 10 oktober
 

Social Enterprise World Forum 2023 (SEWF)

11 11 oktober