• Beter milieu

About Blanks

About Blanks

Website

We zijn allemaal uniek!

We willen persoonlijke producten maken als hulpmiddel om persoonlijke verhalen te inspireren en te ontwikkelen. We zijn allemaal uniek!
Elke oplossing, succes of revolutie begint met een idee. Geïnspireerd door de wereld om ons heen, door bestaande materialen te hergebruiken en te kneden tot nieuwe combinaties, kunnen nieuwe ideeën ontstaan. Dat is precies wat er gebeurt in onze About Blanks notitieboekjes – nieuwe ideeën komen tot leven!

Hoe maken zij impact?

We streven naar een meer sociale en duurzame wereld. Daarom moeten we inspiratie stimuleren en creativiteit koesteren. Net als boeken heeft elke persoon een persoonlijk verhaal. Door oude boekomslagen te hergebruiken geeft About Blanks nieuw leven aan oude boeken. Door unieke en persoonlijke producten te maken, biedt About Blanks handvatten om persoonlijke verhalen te inspireren en te ontwikkelen. Elk About Blanks boek is uniek en wordt met de hand vervaardigd. Dat is wat hen zo bijzonder maakt. We zijn allemaal uniek!

Hoe maak ik impact met mijn bedrijf als ik bij hen inkoop?

Het is heel belangrijk om je bewust te zijn van de dingen om ons heen. Het tekort aan grondstoffen in de hedendaagse samenleving dwingt ons om creatiever om te gaan met de reeds bestaande materialen. About Blanks gaat over het gebruiken van die reeds bestaande materialen om nieuwe combinaties te creëren, geïnspireerd door wat er in de wereld om ons heen gebeurt. Dat is precies wat er gebeurt in onze About Blanks-boeken: nieuwe ideeën komen tot leven! Elk About Blanks boek is uniek en wordt met de hand vervaardigd. Dat is wat hen zo bijzonder maakt. Elk boek is uniek in zijn soort. De omslagen zijn gemaakt van hergebruikte omslagen en het binnenste deel is gemaakt van papier uit verantwoorde bronnen (FSC).

Producten en/of diensten:

Interesse in een van de producten of diensten van deze impact ondernemer?

NEEM CONTACT OP

E-mailadres: info@about-blanks.com
Website: about-blanks.com