• Arbeidsparticipatie
  • Beter milieu

keramiek uit Rotterdamse klei

Bakkie Trots

Website

Bakkie Trots is een keramieklijn gemaakt van lokale klei

De grond waarop we staan zit vol verhalen. Elke plek waar Bakkie trots klei uit de grond haalt is uniek, en de kopjes die daarvan gebakken worden zijn dat ook. Samen vertellen deze keramische kopjes een trots verhaal over verbinding. Iedereen heeft wel een speciale plek waarmee hij zich verbonden voelt. Bakkie Trots maakt die verbinding tastbaar.

Hoe maken zij impact?

Het doel van Bakkie Trots bestaat, net als de bodem waar we in graven, uit meerdere lagen. We maken niet alleen een mooi product, we willen mensen daarmee ook aan het denken zetten. We willen goed gedrag stimuleren zonder mensen de les te lezen. Goed zijn voor elkaar én onze omgeving. Dat begint met stilstaan bij de bijzondere plek waar we met elkaar leven. Wij zijn ervan overtuigd dat het drinken uit een tastbaar kopje dat gemaakt is uit de bodem waarop je staat, helpt om dat bewustzijn te vergroten.

Hoe maak ik impact met mijn bedrijf als ik bij hen inkoop?

Bakkie Trots wil mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid bieden om met plezier en trots te werken aan een ambachtelijk product. Daarom werken we samen met maatschappelijke instellingen.

Bakkie Trots werkt met lokale materialen en middelen, voor een zo groot mogelijke verbinding met een plek of stad. En om de lokale economie te stimuleren. Onze keramiek produceren we zo duurzaam mogelijk. We streven naar zero-waste en maken alleen gebruik van bestaand materiaal. Klei van bouwplaatsen en grondwerkzaamheden, die anders zou worden afgevoerd, halen we naar onze studio en daar maken we mooie bakkies van. En ook de verpakking van de bakkies hebben we laten drukken op 100% biologisch afbreekbaar materiaal!

Producten en/of diensten:

  • Bekijk hier de producten van Bakkie Trots!

Interesse in een van de producten of diensten van deze impact ondernemer?

NEEM CONTACT OP

E-mailadres: info@bakkietrots.nl
Website: bakkietrots.nl