• Arbeidsparticipatie

Let’s Beat the Bag!

Beat the Bag

Website

reclamedoeken upcyclen tot herbruikbare tassen

Let’s Beat the Bag!
Beat the Bag vermindert het gebruik van plastic tasjes én geeft promotiemateriaal een tweede leven. Door reclamedoeken van en voor bedrijven te upcyclen tot herbruikbare tassen helpen we de circulaire economie in Nederland verder op weg. In sociale werkplaatsen wordt met veel liefde genaaid aan deze duurzame en kwalitatief hoogwaardige tassen, waarmee we voorzien in sociale en lokale werkgelegenheid.
100% duurzaam, 100% sociaal en 100% lokaal.

Hoe maken zij impact?

De productie van de Beat the Bag vind plaats bij de sociale onderneming Talentfabriek010. Sociaal omdat we Rotterdammers met afstand tot de arbeidsmarkt kansen bieden om een netwerk op te bouwen, een opleiding te volgen en te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Ondernemend omdat de maatschappelijke activiteiten van Talentfabriek010 voor een groot deel worden gefinancierd vanuit betaalde opdrachten, zoals de productieopdrachten voor Beat the Bag. Zie hieronder een sfeerimpressie uit de naaiateliers van Talentfabriek010.

Hoe maak ik impact met mijn bedrijf als ik bij hen inkoop?

Door het geven van een productieopdracht aan Beat the Bag geef je een kans aan Rotterdammers met afstand tot de arbeidsmarkt.

Producten en/of diensten:

Hier vind je ons volledige assortiment

Interesse in een van de producten of diensten van deze impact ondernemer?

NEEM CONTACT OP

E-mailadres: info@beatthebag.com
Website: beatthebag.com