• Beter milieu

Be beautiful, save a tree

Beautiful cups

Website

Dé recyclebare koffiebeker voor elk bedrijf

Beautiful Cups is dé recyclebare koffiebeker die als een totaalconcept bijdraagt aan duurzame ontwikkelingen, wereldwijd. Hiermee stimuleren en ondersteunen zij ook bedrijven in hun duurzaamheidsbeleid. Met het gebruik van de kartonnen koffiebekers bevorder je een gezond leefklimaat en een schoner milieu. Want met Beautiful Cups reduceer je het gebruik van kartonnen bekers al met 30% tot 50%.

 

Hoe maken zij impact?

Het geheim van de herbruikbare Beautiful Cup is: je gebruikt ‘m minimaal drie keer. De cups zijn  hoogwaardige kartonnen bekers en verkrijgbaar in diverse formaten, geschikt voor warme en koude dranken. Je kunt kiezen tussen een standaard Beautiful Cup, de Corporate Cup en sinds kort de To Go Cup. De To Go koffiebeker is speciaal ontworpen voor bedrijven die kleinere oplages cups verbruiken. Verkrijgbaar in vier maten, geleverd in een leuke displaydoos.

Kies je voor een Beautiful Cup, dan ga je natuurlijk voor awareness. Aan het concept gekoppeld zit een beautiful awareness-kit met diverse handige communicatiemiddelen. Bewustwording creëren voor een schoner en beter klimaat was nog nooit zo leuk!

 

Hoe maakt mijn bedrijf impact als ik bij hen inkoop

Steeds meer bedrijven kiezen voor een maatschappelijk duurzaam belang dat meerdere       doelen beslaat. Dan zit je bij Beautiful Cups goed. Met Beautiful Cups, in samenwerking met      RFP, voldoen we aan 14 van de 17 Global Goals voor duurzame ontwikkeling, vastgesteld door de Verenigde Naties. Wil je ook meehelpen aan een CO2-neutraal klimaat? Integreer die Global Goals samen met ons in jouw duurzaamheidsbeleid.

 

Producten en/of diensten

  • Bekers in een geschenk- of grootverpakking.

 

Interesse in een van de producten of diensten van deze impact ondernemer?

NEEM CONTACT OP

E-mailadres: agnes@beautifulcups.com
Website: www.beautifulcups.com