• Arbeidsparticipatie
  • Beter milieu

duurzame uitwisbare producten

Correctbook

Website

wisbaar schrijfmateriaal voor kinderen in Afrika

Correctbook ontwikkelt wisbaar schrijfmateriaal en zorgt ervoor dat dit schrijfmateriaal bij kinderen in Afrika te komt die anders niet kunnen leren lezen en schrijven. Met behulp van dit herbruikbaar schrijfmateriaal kunnen kinderen volop oefenen. Als ze daardoor leren lezen en schrijven, nemen hun kansen op een betere toekomst volgens de statistieken aanzienlijk toe.

Hoe maken zij impact?

ONZE IMPACT? 605.905 KINDEREN ZIJN AL GEHOLPEN MET SCHRIJFMATERIAAL.

Impact maken doet Correctbook door het herschrijfbare materiaal eerst in Europa op de markt te brengen en te verkopen. In Europa zijn veel mensen namelijk op zoek naar manieren om duurzamer te werken. Het herbruikbare notitieboek biedt hier een oplossing voor. Vanaf de oprichting van Correctbook wordt een vast deel van de omzet besteed aan het doneren van hetzelfde schrijfmateriaal aan onderwijsprojecten in Afrika. Gericht op kinderen die anders niet over schrijfmateriaal hadden kunnen beschikken.

Hoe maak ik impact met mijn bedrijf als ik bij hen inkoop?

1 miljoen kinderen een jaar lang van schrijven voorzien in 2023. En we hebben jou hierbij nodig! Waarom? Samen maken wij schrijven toegankelijk voor iedereen op de wereld.

Producten en/of diensten:

  • CORRECTBOOK UITWISBARE NOTITIEBOEKEN
  • CORRECTBOOK ACCESSOIRES
  • CORRECTBOOK AGENDA

Interesse in een van de producten of diensten van deze impact ondernemer?

NEEM CONTACT OP

E-mailadres: info@correctbook.com
Website:       correctbook.com