• Arbeidsparticipatie

Wij streven naar een inclusieve samenleving

CurrentWerkt

Website

Niet zomaar een uitzendbureau

CurrentWerkt is niet zomaar een uitzendbureau. Naast het sociale aspect, denken wij ook aan het commerciële aspect. Iets waardoor wij een ondernemer goed begrijpen. Wij ontlasten en denken mee met de organisatie. Hierbij richten wij ons op kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt, voornamelijk mensen met een detentieverleden.

Hoe maken zij impact?

Een ijzersterk toekomstperspectief is wat wij centraal zetten tijdens de zoektocht naar een baan voor onze kandidaten. Dit is terug te zien in de manier waarop wij onze kandidaten begeleiden en coachen. “Binnen beginnen is buiten winnen” is één van de motto’s waar wij overtuigd van zijn. CurrentWerkt is er in de begeleiding al vroeg bij om te kijken welke kant de kandidaat het beste op kan en wat hiervoor nodig is. Zo zorgen wij ervoor dat de terugkeer van de kandidaten in de sociale samenleving geleidelijk verloopt. Verder coachen wij de kandidaten ook tijdens het werk. Dit doen wij aan de hand van een buddy, iemand die de kandidaat ondersteunt waar nodig.

Hoe maak ik impact met mijn bedrijf als ik bij hen inkoop?

Door het uitbesteden van Social Return (on investment) aan CurrentWerkt onderneem je op een maatschappelijk verantwoorde manier en bespaar je tegelijkertijd op de kosten.

Producten en/of diensten:

  • Coachen
  • Opleiden
  • Uitzenden

SR

CurrentWerkt biedt de mogelijkheid om bij te dragen aan uw SR verplichtingen.

Lees er hier alles over.

Interesse in een van de producten of diensten van deze impact ondernemer?

NEEM CONTACT OP

E-mailadres: info@currentwerkt.nl
Website:       currentwerkt.nl