• Arbeidsparticipatie

Da’s andere koek

De Koekfabriek

Website

Koek die naar meer smaakt

De Koekfabriek vindt dat iedereen moet kunnen méédoen én mééwerken in onze maatschappij.

Ze dragen hun steentje – of eigenlijk hun Koekie – bij, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een eerlijke kans te geven. Zij bakken hun (h)eerlijke Koekies en pakken ze in. Samen met hun klanten geven ze hen een kans terug te keren in de maatschappij!

Hoe maken zij impact?

Zo’n 10% van de Nederlandse beroepsbevolking wil meedoen, maar wordt overgeslagen. Mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, asielzoekers mét of zonder een verblijfsvergunning. Mensen met autisme, ex-thuislozen, ex-gedetineerden. Jongeren die hun opleiding niet hebben kunnen afmaken. Allemaal mensen die veelal niet gezien worden om wat ze wél kunnen. Soms zomaar van de radar verdwijnen, depressief worden of in de criminaliteit belanden. Met alle negatieve gevolgen van dien. In de eerste plaats voor henzelf, maar ook voor hun families en vrienden én de maatschappij als geheel.

Hoe maak ik impact met mijn bedrijf als ik bij hen inkoop?

De Koekfabriek creëert werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze maken gewoon  winst, maar streven als social enterprise niet naar winstoptimalisatie.

Producten en/of diensten:

  • Koekjes
  • Koek kadokaart

Interesse in een van de producten of diensten van deze impact ondernemer?

Neem contact op

E-mailadres: info@dekoekfabriek.com
Website: www.dekoekfabriek.com