• Arbeidsparticipatie
  • SR

Wij digitaliseren

Galileo Academy

Website

mensen activeren en mee te laten doen in de samenleving

Galileo Academy is in 2018 gestart vanuit de gedachte om een bijdrage te leveren om het tekort aan ICT personeel op een betaalbare manier op te lossen. “We hadden in dezelfde vijver kunnen gaan vissen waarin iedereen al aan het vissen was om aan ICT-ers te komen, maar we wilden die vijver wat groter maken”: We leiden onze collega’s dan ook gewoon op tot uitstekende ontwikkelaars, designers en social media managers.

Hoe maken zij impact?

Begonnen vanuit bedrijfseconomische noodzaak, hebben we ons nu als missie gesteld om zoveel mogelijk mensen weg te halen van de zijkant van de maatschappij, ze te activeren en op een normale manier mee te laten doen in de samenleving. Dit doen we door ze op te leiden en gewoon leuk en nuttig werk op niveau te laten doen. Dat doen we zowel in individuele leer-werktrajecten als in de vorm van groepstrajecten.

Hoe maak ik impact met mijn bedrijf als ik bij hen inkoop?

Galileo Academy geeft invulling aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden en een vast contract aan te bieden.

Producten en/of diensten:

  • WordPress website laten maken
  • Webshop laten maken
  • App laten maken
  • Huisstijl ontwerpen

Interesse in een van de producten of diensten van deze impact ondernemer?

NEEM CONTACT OP

E-mailadres: info@galileo-academy.nl
Website: galileo-academy.nl