• Beter milieu
  • Fair chain
  • Arbeidsparticipatie
  • Sociale cohesie
  • SR

Schenkt koffie en kansen!

Heilige Boontjes

Website

Heilige Boontjes schenken exclusieve koffie met een inclusief verhaal!

In het Grand Café aan het Eendrachtsplein 3 bereiden en serveren we de lekkerste bakkies koffie, taartjes en broodjes. Met een sociale en verantwoorde nasmaak!

In de Stichting Heilige Boontjes bieden ze jaarlijks ruim 25 jongeren de kans om arbeidsvaardigheden op te doen in het Grand Café, met als doel hen na 9 maanden uit te zetten naar betaald werk of een opleiding. Dit zijn jongeren met multiproblematieken, die net even wat meer aandacht en liefde nodig hebben om de juiste richting te kunnen bepalen.

 

Hoe maken zij impact?

Heilige Boontjes is een inclusief bedrijf, iedereen is welkom! Ze bieden jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een veilige leerwerkomgeving. Ze werken samen aan het ontwikkelen van hun talenten en realiseren van hun dromen. Na het traject zetten ze hen duurzaam uit richting betaald werk of een opleiding, waardoor ze uit de uitkering geraken.

Kijk hier voor het verhaal achter de heilige Boontjes.

Hoe maak ik impact met mijn bedrijf als ik bij hen inkoop?

Wij zijn een inclusief bedrijf, iedereen is welkom! We bieden jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een veilige leerwerkomgeving. We werken samen aan het ontwikkelen van hun talenten en realiseren van hun dromen. Na het traject zetten we hen duurzaam uit richting betaald werk of een opleiding, waardoor ze uit de uitkering geraken. 

Producten en/of diensten:

  • Onze Koffies
  • Merchandise

Kijk hier voor al onze producten en merchandise

SR

Heilige Boontjes biedt de mogelijkheid om bij te dragen aan uw SR verplichtingen.

Lees er hier alles over.

Interesse in een van de producten of diensten van deze impact ondernemer?