• Arbeidsparticipatie
  • Beter milieu

Lunchcateraar met een sociaal karakter

Lunch Bunch

Website

heerlijke lunches gemaakt voor jouw bedrijf, bereid door mensen die tot voor kort nog niet waren ontdekt door de arbeidsmarkt.

De heerlijke lunches die zij maken, worden bereid door mensen die tot voor kort nog niet waren ontdekt door de arbeidsmarkt. Zij nemen aan, leiden op en coachen waar nodig. Op deze manier zorgen zij direct voor een leefbaar bestaan. En voor toekomstperspectief. Lunch Bunch gelooft heilig in het combineren van gezonde commerciële doelen met sociale doelen. Alleen op die manier kunnen ze daadwerkelijk betaalde banen creëren.

Het is hun missie om binnen vijf jaar 100 betaalde banen te creëren voor mensen die nog niet ontdekt waren door de arbeidsmarkt. Zij zien namelijk dat er enorm veel onbenut potentieel rondloopt.

Hoe maken zij impact?

Lunch Bunch neemt bijna alleen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan. Zij betalen direct boven minimumloon om een leefbaar bestaan te creëren.

Daarnaast verduurzamen zij de catering-wereld door minder plastic en karton te gebruiken.

Hoe maak ik impact met mijn bedrijf als ik bij hen inkoop?

Als je bij Lunch Bunch bestelt, draag je direct bij aan een gelijker Rotterdam. Omdat zij kansen geven aan mensen die aan de zijlijn staan, zorg je direct voor werkgelegenheid, SR op zijn puurst.

Producten en/of diensten:

  • Lunchpakketten
  • Catering op locatie

Interesse in een van de producten of diensten van deze impact ondernemer?

NEEM CONTACT OP

E-mailadres: robin@lunchbunch.nl
Website: www.lunchbunch.nl