• SR
  • Beter milieu
  • Arbeidsparticipatie

Great Taxi, Better Feeling

Mama Taxi

Website

De beste, snelste, betrouwbaarste en veiligste taxi. 

Een echte Rotterdammer steekt elke dag zijn handen uit de mouwen om het heden om te poetsen tot een aantrekkelijke toekomst. Zo komen we allemaal dagelijks een stapje vooruit. Van huis naar werk, van idee naar project. Van project naar winst en waarde. Mama Taxi is dan ook een Rotterdams initiatief: een private chauffeursdienst om zakelijk Rotterdam mobiel te houden.

Hoe maken zij impact?

Vrouwen leiden de wereld naar een betere toekomst – het is de eeuw van de vrouw. De vrouwelijke aard, het schenken van nieuw leven, geeft vrouwen de kracht om de wereld te veranderen. Wij zien dat vrouwen wereldwijd enorme potentie hebben, maar in sommige culturen nog sterk buitengesloten worden. En we zien ook hoe dit anders kan.

Mama Taxi Mobility BV is een organisatie die staat voor empowerment van Rotterdamse vrouwen en vrouwen wereldwijd, om hun kansen, rechten en economische onafhankelijkheid te versterken. Stichting Mama Taxi biedt een intensief educatieprogramma, waar etnische vrouwen met een duidelijke afstand tot de arbeidsmarkt hun vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling verder kunnen opbouwen. Het ultieme doel is het vormen van een krachtige internationale gemeenschap die de levens en toekomst verandert van vrouwen wereldwijd.

Hoe maak ik impact met mijn bedrijf als ik bij hen inkoop?

Mama Taxi is een sociale onderneming die de diverse Rotterdamse samenleving weerspiegelt en omarmt, met oog voor mens en milieu. Mama Taxi levert winst en waarde.

Producten en/of diensten:

U kunt bij Mama Taxi terecht voor: 

  • Hoogwaardige chauffeursdiensten voor topfunctionarissen uit de zakelijke wereld, de politiek en het corps diplomatique
  • Valet parking bij evenementen en voor hotels en restaurants
  •  Chauffeursdiensten voor privé personen (op aanvraag)

Interesse in een van de producten of diensten van deze impact ondernemer?

NEEM CONTACT OP

E-mailadres: info@mama-taxi.com
Website: www.mama-taxi.com