• Arbeidsparticipatie

Wij matchen hoogopgeleide vrouwelijke nieuwkomers met vacatures in Nederland

She Matters

Website

economische empowerment van alle vrouwen

She Matters BV, gevestigd in het hart van Rotterdam, is een wervingsbureau dat gespecialiseerd is in het empoweren van bedrijven met divers talent en hoogopgeleide vrouwelijke nieuwkomers met werk. Wij matchen ingenieurs, zakelijke dienstverleners en IT-professionals met vacatures in Nederland.

Hoe maken zij impact?

In samenwerking met bedrijven uit de particuliere sector is het Lotus Flower-programma van de She Matters Foundation een intensief loopbaantraject van 9 weken voor vrouwelijke nieuwkomers, gericht op het ontwikkelen van toekomstbestendige vaardigheden, het bieden van emotionele steun door middel van vrouwelijk mentorschap en werkgelegenheid.

Hoe maak ik impact met mijn bedrijf als ik bij hen inkoop?

Door het sponsoren van een Lotus Flower Programma draagt u bij aan de arbeidsparticipatie  door divers talent en hoogopgeleide vrouwelijke nieuwkomers.

Producten en/of diensten:

  • Wervingsdiensten
  • Lotus Flower-programma
  • Workshops en seminars (Diversity, Equity and Inclusion, DEI-trainingsprogramma)

SR

De Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties (VN) zijn de blauwdruk om een ​​betere en duurzamere toekomst voor iedereen te bereiken.

Van de 17 doelen die door de VN zijn gedefinieerd, draagt ​​She Matters bij aan 7 hiervan.

Door wegen naar sociale en economische participatie bloot te leggen, hen naar een ecosysteem van op samenwerking gebaseerde onderwijs- en werkgelegenheidskansen te leiden om hun unieke carrièredoelen te bereiken.

Zodat niemand van zijn bestaan ​​wordt beroofd, simpelweg omdat zijn vaardigheden onzichtbaar zijn vanwege zijn status, ras, geslacht of geloofsovertuiging.

Interesse in een van de producten of diensten van deze impact ondernemer?

NEEM CONTACT OP

E-mailadres: info@shematters.nl
Website:       shematters.nl