• Arbeidsparticipatie

Klantspecifieke textiele producten met sociale impact

Textielmakers

Website

kies je product, het materiaal en het ontwerp en wij maken er een product van.

Bij textielmakers kun je elk textielproduct op maat laten maken. Dat kan in opdracht omdat je iets speciaals wilt. Je kunt ook iets uitzoeken in de webshop en, als je wilt, aanpassen aan je wensen. Kortom; kies je product, het materiaal en het ontwerp dat je wilt en wij maken er een echt product van.

Wij zijn hard bezig om zoveel mogelijk verschillende producten in onze webshop te krijgen. Kom je een ontwerp tegen dat we nog niet hebben, mail ons dan. Je kunt bij ons ook kiezen van welk materiaal we jouw product maken. Van biokatoen tot leer en van polyester tot fruit-leer, alles kan. Na product en materiaal kun je gaan voor het standaard ontwerp of iets persoonlijks maken. Kies je eigen kleur, printje of upload een patroon. In de toekomst kun je zelfs contact opnemen met één van onze ontwerpers om iets echt persoonlijks te laten maken. Jouw keuzes tonen we online zodat je kunt zien hoe je product er uit komt te zien. En vaak kun je dan ook nog verschillende opties kiezen.

Als je je keuze hebt gemaakt, gaan wij het voor je maken. Met onze mensen en machines kunnen we dromen waarmaken. Dus doen we dat. We maken je product, verpakken het zorgvuldig en sturen het je kant op.

Hoe maken zij impact?

Er zitten op dit moment veel mensen thuis. Gek genoeg is armoede voor sommige mensen de dagelijkse realiteit. Zij en hun kinderen moeten elke dag een maaltijd overslaan omdat het geld er niet is. De gevolgen van armoede zijn ook groot. Geestelijke en lichamelijke gezondheid neemt af, kansen van kinderen in het onderwijs daalt, kans op criminaliteit stijgt; allemaal oorzaken die hun basis vinden in armoede.

De oplossing voor armoede is werk. Dat klinkt simpel en gelukkig is het dat ook voor veel mensen. Anderen moeten een beetje geholpen worden. Daar zijn we voor. Wij bieden mensen de kans om een vak te leren, werknemersvaardigheden te bouwen en het Nederlands verder te beheersen. En als ze er klaar voor zijn, komen ze eerst bij ons in dienst om te oefenen. Dan gaat de overstap naar een reguliere werkgever makkelijker.

Werk hebben is namelijk geweldig. Je hoort bij iets groters en je kunt bijdragen aan het leven van anderen. Dat levert niet alleen een baan op, maar ook een netwerk en levensvreugde. Dat zijn ingredienten waarmee mensen ook duurzaam verder komen.

Hoe maak ik impact met mijn bedrijf als ik bij hen inkoop?

naast de geweldige producten waar je blij van wordt, maak je ook mensen blij door
ze werk te geven. Zo kun je goed doen, terwijl het je ook nog iets oplevert.

Producten en/of diensten:

Kijk hier voor onze producten van slaapkamer tot kantoor

Interesse in een van de producten of diensten van deze impact ondernemer?

NEEM CONTACT OP

E-mailadres: contact@textielmakers.nl
Website: textielmakers.nl