• Arbeidsparticipatie
  • Sociale cohesie

Was je data en steun onze community

The Do Good Only Company

Website

specialisten in het samenbrengen van verschillende databronnen

Denk aan alle verschillende software die je gebruikt. Denk nu eens na over de tijd die het kost om de informatie bij elkaar te brengen. Kun je manieren bedenken waarop je je tijd veel liever zou besteden? Dan is de Dat-O-Matic service ideaal voor jou! Wij zijn specialisten in het samenbrengen van je verschillende databronnen. We sorteren, reinigen en maken je data klaar voor gebruik. Schone en bruikbare data zijn van cruciaal belang om nauwkeurige beslissingen voor je bedrijf te kunnen nemen. Het moet ook betaalbaar zijn! Je kan ons je gegevens bezorgen die moeten worden opgeschoond en verfijnd. We kijken samen met jou naar de context, het uiteindelijke gebruik van de gegevens en eventuele bijzondere overwegingen.

Hoe maken zij impact?

Onze SkillsUP Lab-teams gaan aan de slag om je data op te schonen en klaar te maken voor gebruik. Indien gewenst kunnen we het omzetten in bruikbare visualisaties waar je actie op kunt ondernemen. We kunnen ook dataprojecten op maat maken. Het begint allemaal met schone data! De Dat-O-Matic voorziet direct in werk- en programmakosten voor onze SkillsUP Lab-gemeenschap. Door ervoor te kiezen om je data bij ons af te geven, help je mee aan het creëren van banen en het bouwen van een inclusieve community van dataprofessionals in Nederland en daarbuiten. Dus schone data en sociale impact op één plek.

Hoe maak ik impact met mijn bedrijf als ik bij hen inkoop?

Gebrek aan toegang tot kennis is wat de status-quo op zijn plaats houdt. Als we technologie en samenleving inclusiever willen maken, dan moeten we bij de basis beginnen. We moeten het aantal vrouwelijke ondernemers en oprichters van sociale ondernemingen die in staat zijn om hun ideeën naar een hoger niveau te tillen vergroten, zichtbaarheid te krijgen, hun oplossing te testen, financiering te krijgen en verandering te stimuleren. Tegelijkertijd hebben we een community vol getalenteerde mensen die graag hun nieuwe technische vaardigheden aan het werk willen zetten en hun carrière en hun leven willen hervormen.

Producten en/of diensten:

Kijk hier welke diensten The Do Good Only Company aanbiedt

Interesse in een van de producten of diensten van deze impact ondernemer?

NEEM CONTACT OP

E-mailadres: info@dogoodonly.nl
Website:       dogoodonly.com