• Beter milieu
  • Arbeidsparticipatie
  • Fair chain

Een tweede leven voor restmaterialen

VerdraaidGoed

Website

upcyclen van oude materialen tot herbruikbare producten

Sinds 2010 zorgt VerdraaidGoed ervoor dat restmaterialen een tweede leven krijgen in de vorm van nieuwe, iconische producten. In samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen is het NS-Upcycle project opgezet en wordt er nieuw leven gegeven aan gebruikte treintijden borden. Er is ondertussen een complete NS-Upcycle productlijn beschikbaar.
Met Beat the Bag helpen we de circulaire economie in Nederland verder op weg, door reclamedoeken van en voor bedrijven te upcyclen tot herbruikbare tassen. Zo vermindert Beat the Bag het gebruik van plastic tasjes, geven we promotiemateriaal een tweede leven en creëren we sociale werkgelegenheid.

Hoe maken zij impact?

Het upcyclen van oude materialen tot herbruikbare producten vermindert het gebruik van ‘virgin‘ materiaal. Verder worden onze producten in sociale werkplaatsen met veel liefde genaaid en verpakt, waarmee we voorzien in sociale en lokale werkgelegenheid.


Hoe maak ik impact met mijn bedrijf als ik bij hen inkoop?

Als je producten van VerdraaidGoed koopt, help je bij het verminderen van restafval. Door te kiezen voor producten die gemaakt zijn van gerecycled materiaal draag je bij aan een circulaire economie in Nederland.

Producten en/of diensten:

  • NS Upcycle producten: Dienstblaadje, Spoorblokken, Rooster Coaster, Lampen
  • Beat the Bag tassen

Verdraaid Goed-2.png

Verdraaid Goed-2.png

Verdraaid Goed-6.png

Verdraaid Goed-6.png

Interesse in een van de producten of diensten van deze impact ondernemer?

NEEM CONTACT OP

E-mailadres: info@verdraaidgoed.nl
Website: verdraaidgoed.nl