Bakkie impact #8 Uitgesteld

Wat doet Voor Goed?

Rotterdam is populair en floreert, maar is ook een stad met veel armoede en hardnekkige werkloosheid. Wij zijn ervan overtuigd dat meer sociaal ondernemerschap hier een antwoord op is. Daarom werken we aan projecten die het sociaal ondernemen in onze stad verder aanjagen.

Meer over Voor Goed

Gepubliceerd op 09 november 2021

Door de te verwachten maatregelen rondom evenementen hebben wij moeten besluiten Bakkie Impact #8 uit te stellen. Dat vinden we enorm jammer.

Tijdens dit event draait het natuurlijk om het proeven en ervaren van producten gemaakt door sociale ondernemers. Dat willen we je graag in de perfecte setting laten doen. Die setting kunnen we nu niet langer garanderen.

Maar, we komen terug met dit event in 2022. We hopen je dan alsnog te mogen verwelkomen. Zodra we een nieuwe datum hebben geprikt, zullen we je daar over informeren. 

Bedankt voor je begrip en we hopen je bij ons volgende evenement terug te zien!

 

Met regelmaat organiseert Voor Goed het event Bakkie Impact, hét netwerkevent voor iedereen die zich bezighoudt met Sociaal Ondernemen. In de aanloop naar The Impact Days draaienwe het dit keer graag om en zetten we de Sociale Ondernemers op het podium. Zij zullen samen met jou hun nieuwe producten testen, feedback vragen en in gesprek gaan over nieuwe ontwikkelingen. Vind jij het leuk om deze impactmakers te helpen in de ontwikkeling van hun product? Geef je dan snel op!

We zien elkaar op 16 november bij Tech Noir, dé nieuwste hotspot in Rotterdam waar goed eten, design en muziek samenkomen. We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen met een hapje en een drankje!

We vragen iedere bezoeker een geldig coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst.

Bakkie Impact #8 is onderdeel van The Impact Days. Wil jij deze week nog meer impact ervaren? Kijk dan snel op www.theimpactdays.nl

{{cta(‘051701e3-dc61-4ff1-8ae8-8c433b95d9c8’)}}