Bakkie Upstream: onafhankelijk ondernemen met een sociale missie

Wat doet Voor Goed?

Rotterdam is populair en floreert, maar is ook een stad met veel armoede en hardnekkige werkloosheid. Wij zijn ervan overtuigd dat meer sociaal ondernemerschap hier een antwoord op is. Daarom werken we aan projecten die het sociaal ondernemen in onze stad verder aanjagen.

Meer over Voor Goed

Gepubliceerd op 02 mei 2023

𝐁𝐚𝐀𝐀𝐒𝐞 π”π©π¬π­π«πžπšπ¦ 𝐀𝐨𝐦𝐭 𝐞𝐫 𝐚𝐚𝐧! πŸ’₯β˜•
Hoe zorg je als lokale ondernemer met een sociale missie dat je onafhankelijk kunt ondernemen? Welke financieringsvorm past hierbij en hoe waarborg je jouw missie voor de lange termijn?

Op 24 mei 2023 tijdens het Upstream Festival in Rotterdam organiseren we in samenwerking met CrowdAboutNow en We Are Stewards een Bakkie Impact event waarin deze vragen beantwoord worden. We laten zien hoe crowdfunding als financieringsvorm het mogelijk maakt om onafhankelijk te ondernemen, samen met een betrokken achterban. En behandelen de opkomende bedrijfsvorm steward-ownership, een bedrijfsvorm waarin jij jouw missie waarborgt.

Tijdens dit Bakkie delen we kennis en komen Rotterdamse ondernemers aan het woord die ervaring hebben met crowdfunding, steward-ownership en de combinatie hiervan om onafhankelijk te kunnen ondernemen met een sociale missie. Voor nu maar juist ook voor de toekomst.

πŸ“… Wanneer? 24 mei van 10:00 tot 13:00 uur
🏒 Waar? CIC Rotterdam
πŸ’‘ Wat? Inspirerende ochtend met gezamenlijke lunch
Verdere informatie over het programma volgt via Eventbrite.

Zien we je daar?
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, meld je hier aan:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-bakkie-upstream-onafhankelijk-ondernemen-met-een-sociale-missie-615628430207