Coronavirus: Bestel lokaal!

Wat doet Voor Goed?

Rotterdam is populair en floreert, maar is ook een stad met veel armoede en hardnekkige werkloosheid. Wij zijn ervan overtuigd dat meer sociaal ondernemerschap hier een antwoord op is. Daarom werken we aan projecten die het sociaal ondernemen in onze stad verder aanjagen.

Meer over Voor Goed

Gepubliceerd op 17 maart 2020

Bestel lokaal bij sociaal ondernemers in Rotterdam

We zullen veel thuis zijn de komende periode. Dat is voor alle mensen en beroepen lastig. En met name voor kleine ondernemers. De verkoop loopt terug en er is weinig buffer om dat op te vangen. Onze Rotterdamse sociaal ondernemers, die fantastische producten en diensten leveren, hebben een dringende boodschap: koop bij ons in, we hebben je hard nodig!

Hier inkopen is altijd een goed idee, maar nu meer dan ooit. Vandaar dat wij hier een ‘shoutout’ doen voor onze sociaal ondernemers. Ondernemers die met hart en ziel bijdragen aan oplossingen voor maatschappelijke problemen in Rotterdam, als armoede en werkloosheid. Laten we met zijn allen zorgen dat ze dit volgend jaar nog steeds doen! Gelukkig kan jij hier zelf heel gemakkelijk aan bijdragen. We geven je een paar tips om de komende periode (en hopelijk ook daarna) lokaal online te bestellen: 

Rechtstreex – verse boodschappen van lokale boeren 

Heilige Boontjes – voor je dagelijkse koffie

Bakkerswerkplaats – brood en koekjes

Fröbel – lunch en taarten

Hotspot Hutspot & Talentfabriek010 – heerlijke maaltijden

Blooming Bakery – patisserie en ander lekkers

Jack Bean – heerlijke (plantaardige) maaltijden, ook beschikbaar voor bezorging via Thuisbezorgd, Uber Eats en Deliveroo!

Looped Goods – cadeautjes voor je thuisverjaardag

Rotterdams Handwerk – cadeautjes voor je thuisverjaardag

Van Bomen – echte Rotterdamse snijplanken

Floating Farm – melk en yoghurt

Check Goed Inkopen voor een compleet overzicht van sociaal ondernemers in Rotterdam!

Zelf ook een voorbeeld? Tip ons vooral, dan inspireren we elkaar. Elkaar steunen en samenwerken is key.

Vragen of andere tips? Je kan altijd contact opnemen via info@voorgoedagency.nl of bel direct met Frederiek via 0651580432