Ontdek impact ondernemers in Rotterdam bij Studio Voor Goed

Wat doet Voor Goed?

Rotterdam is populair en floreert, maar is ook een stad met veel armoede en hardnekkige werkloosheid. Wij zijn ervan overtuigd dat meer sociaal ondernemerschap hier een antwoord op is. Daarom werken we aan projecten die het sociaal ondernemen in onze stad verder aanjagen.

Meer over Voor Goed

Gepubliceerd op 19 oktober 2022

Dit najaar ontdek je bijzondere producten van impact ondernemers in hartje Rotterdam. Samen met Voor Goed creëren zij een studio waar je kennis kunt maken met hun bijzondere producten en diensten.

Rotterdam – 19 oktober 2022 – In hartje Rotterdam, op de Lijnbaan 117,  kun je dit najaar kennismaken met Rotterdamse impact ondernemers. Samen met Voor Goed creëren zij een studio waar je hun producten en diensten kunt ontdekken en waar je kennis kunt maken met wat impact ondernemerschap nu eigenlijk inhoudt.

Impact ondernemers maken het verschil door te ondernemen vanuit een maatschappelijk oogpunt. Ze zorgen ervoor dat de talenten van alle mensen worden benut, zodat iedereen kan meedoen in de maatschappij. Hun producten zijn niet alleen duurzaam maar ook origineel en bijzonder. Zoals de toffe spijkerjacks van I-F Denim van gerecycled materiaal of de prachtige kleden van Fair Fabrics. Als kers op de taart maken ze Rotterdam hier een stuk mooier en socialer mee!

Wat kun je allemaal beleven op de Lijnbaan 117?
De ondernemers vertellen je in de maanden november en december graag alles over hun producten en diensten. Elke vrijdag organiseren we een event, zoals een kledingruil van The Swapshop, Eversom laat je zien hoe je jouw eigen sleutelhanger maakt van een (oude) brandweerslang, of maak kennis met het aardewerk van Rotterdamse klei van Bakkie Trots. Zo kun je zelf ervaren wat impact ondernemerschap betekent en wat erbij komt kijken. Via onze communicatiekanalen zullen we je meer vertellen over het programma.

Op vrijdag 4 november ben je van 14:00 tot 17:00 van harte welkom voor de feestelijke opening. Maak kennis met de ondernemers onder het genot van een hapje en laat je verrassen door een special guest. Via onze communicatiekanalen zullen we je de komende weken meer vertellen over alle activiteitein.

Kijk voor meer info op to.voorgoedagency.nl/studio-voor-goed/

De pop-up studio is tijdelijk open van 1 november tot 24 december 2022. Hopelijk zien we je snel!


Openingstijden

dinsdag | woensdag | donderdag 10:00-18:00

vrijdag 12:00-20:00 

zaterdag 12:00-18:00

Studio Voor Goed

Over Voor Goed en The Impact Days Rotterdam
Voor Goed is de aanjager van sociaal ondernemerschap in Rotterdam. Wij zijn er voor alle ondernemers die met maatschappelijke en sociale oplossingen bijdragen aan de complexe vraagstukken waar onze stad mee te maken krijgt. We houden ons bezig met dienstverlening voor sociaal ondernemers en ondersteuning van MKB’s en corporates die socialer willen ondernemen.  In de jaarlijkse campagne van The Impact Days zetten we bijzondere ondernemingen in de spotlight. Dit najaar doen we dat in de vorm van deze pop-up studio op de Lijnbaan.