Speel het Impact match makers spel

Wat doet Voor Goed?

Rotterdam is populair en floreert, maar is ook een stad met veel armoede en hardnekkige werkloosheid. Wij zijn ervan overtuigd dat meer sociaal ondernemerschap hier een antwoord op is. Daarom werken we aan projecten die het sociaal ondernemen in onze stad verder aanjagen.

Meer over Voor Goed

Gepubliceerd op 04 oktober 2022

Ontdek je match en maak kennis met impactvolle ondernemers die Rotterdam mooier, socialer en duurzamer maken.

Speel het interactieve impact matchmakers spel! In deze interactieve installatie kun je kennismaken met 27 sociaal ondernemers die positieve impact maken in Rotterdam.

Foto Matchmakers installatie Voor Goed 4

Foto Matchmakers installatie Voor Goed 1

Je kunt denken aan allerlei producten en diensten, van koffiebonen tot een klimbos en een taxiservice. Het zal je verbazen hoeveel ondernemers met hun bedrijf iets goeds doen in- en voor de stad. Middels een aantal vragen ontdek je welke sociaal ondernemer het beste bij jou past en kun je hen zelf gaan ontmoeten. We nodigen je uit om uit je comfortzone te stappen en samen te ontdekken hoe jij ook positieve impact kunt maken.

Foto Matchmakers installatie Voor Goed 2

Binnenkort zal het spel op allerlei plekken in de stad te spelen zijn, zoals in Studio Voor Goed op de Lijnbaan 117 vanaf 1 november 2022! Houd de sociale kanalen van Voor Goed en The Impact Days Rotterdam in de gaten. 

 

Het spel is ontworpen door Fenna Schaap en Sophie Balch i.s.m. Attach Studio in opdracht van Voor Goed.