Vacature Aanjager Bedrijfsleven (m/v/x)

Wat doet Voor Goed?

Rotterdam is populair en floreert, maar is ook een stad met veel armoede en hardnekkige werkloosheid. Wij zijn ervan overtuigd dat meer sociaal ondernemerschap hier een antwoord op is. Daarom werken we aan projecten die het sociaal ondernemen in onze stad verder aanjagen.

Meer over Voor Goed

Gepubliceerd op 19 december 2023

Onze mooie stad Rotterdam kent helaas ook veel maatschappelijke uitdagingen. Deze uitdagingen verdienen aandacht en oplossingen. Wij zijn er van overtuigd dat veel van deze uitdagingen op een ondernemende manier (gedeeltelijk) opgelost kunnen worden. Gelukkig zijn er al veel bedrijven die deze urgentie inzien en zich betrokken voelen. Socialer ondernemen is belangrijk en zou – wat ons betreft – de norm moeten zijn. Wij van Voor Goed zijn de aanjagers van sociaal ondernemerschap in Rotterdam. We zijn er voor alle bedrijven die een positieve bijdrage willen leveren in en aan de stad. Dit doen wij met een klein, enthousiast en gedreven team. 

Wij zijn op zoek naar een Aanjager Bedrijfsleven. In deze rol zoeken we iemand die de bestaande proposities Goed Inkopen en Goed Aannemen verder verankerd in het Rotterdamse bedrijfsleven. Onze focus ligt hierbij op het MKB. Jij kan als geen ander deze ondernemers overtuigen van onze proposities en de feedback vanuit deze doelgroep verwerken in nog scherpere activiteiten en dienstverlening. Om van Sociaal Ondernemen de norm te maken voor het MKB, organiseer je netwerkevenementen, houd je contact met het bedrijfsleven en bouw je aan een community van bedrijven die impact ondernemerschap omarmen.

Onze ideale kandidaat:

– heeft minimaal 2-3 jaar werkervaring 

– is een natuurlijk netwerker en vindt dit ook leuk om te doen

– vindt het prima veel zelfstandig te doen (maar houdt wel connectie met het team)

– wil werken in een kleine organisatie (ongeveer 8 mensen)

– kan en wil werken op operationeel én strategisch niveau

– kan werken in een complex netwerk met een diverse groep stakeholders

– woont in (de nabije omgeving van) Rotterdam 

– heeft affiniteit met sociaal / impact ondernemerschap 

– vindt het tof om het reguliere bedrijfsleven te verleiden en stimuleren om socialer te ondernemen

Wij bieden jou een marktconform salaris en goed arbeidsvoorwaardenpakket. 

Voor Goed zet zich in voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor alle Rotterdammers. We nodigen kandidaten met onbenut potentieel daarom van harte uit om te reageren op deze vacature.

Interesse? Stuur jouw motivatie naar carolien@voorgoedagency.nl