Voor Goed en Gemeente Rotterdam onthullen Bloomberg prijs

Wat doet Voor Goed?

Rotterdam is populair en floreert, maar is ook een stad met veel armoede en hardnekkige werkloosheid. Wij zijn ervan overtuigd dat meer sociaal ondernemerschap hier een antwoord op is. Daarom werken we aan projecten die het sociaal ondernemen in onze stad verder aanjagen.

Meer over Voor Goed

Gepubliceerd op 27 februari 2023

Begin vorig jaar werd bekend dat Rotterdam, met de Rikx een grote prijs won van de Amerikaanse instelling Bloomberg Philanthropies. Maar liefst 1 miljoen dollar!

Tot grote verrassing stond er ineens een houten kist van 17 kg op het stadhuis, met daarin een fysieke prijs. Een mooie kans voor Gemeente Rotterdam én Voor Goed om op de foto te gaan.
Voor Goed heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de Rikx door mensen en middelen in te zetten, omdat we geloven in de kracht van het instrument.

Je kunt als bedrijf Rikx kopen en meerdere vliegen in één klap slaan. Je vervult hiermee je Social Return opgave én maakt gegarandeerd impact in het leven van kwetsbare Rotterdammers. Hoe? Doordat het Rikxplatform die impact te koop aanbiedt.

Die impact wordt gemaakt door projecten van sociaal ondernemers, die jij mogelijk maakt door Rikx te kopen. De Gemeente Rotterdam zag eveneens heil in het instrument en biedt deze extra mogelijkheid aan bedrijven om hun social return lokaal in te vullen.

Dus; hoera voor de prijs! En wil jij ook gegarandeerd impact maken, als bedrijf, gemeente, of gewoon als Rotterdammer: neem contact met info@rikxplatform.nl

Foto: Michelle Urbiztondo