Voor Goed lanceert dé kennisbank voor sociaal ondernemers

Wat doet Voor Goed?

Rotterdam is populair en floreert, maar is ook een stad met veel armoede en hardnekkige werkloosheid. Wij zijn ervan overtuigd dat meer sociaal ondernemerschap hier een antwoord op is. Daarom werken we aan projecten die het sociaal ondernemen in onze stad verder aanjagen.

Meer over Voor Goed

Gepubliceerd op 26 oktober 2022

{% video_player “embed_player” overrideable=False, type=’hsvideo2′, hide_playlist=True, viral_sharing=False, embed_button=False, autoplay=False, hidden_controls=False, loop=False, muted=False, full_width=False, width=’900′, height=’900′, player_id=’89518659358′, style=” %}

Rotterdam – 26 oktober 2022 – Er zijn steeds meer ondernemers die ervoor kiezen om impact en maatschappelijke vraagstukken centraal te zetten in hun bedrijfsplan. Door deze focus maken ze de wereld met hun producten of diensten een stuk mooier. Maar hun avontuur begint vaak met een hoop vragen. Welke rechtsvorm kies je? Hoe schrijf je een business plan met impact? Hoe maak je een goede strategie voor communicatie en social media? Dit zijn vragen die wij vaak krijgen van sociaal ondernemers. Maar we zijn er ook voor de ondernemer die de startfase inmiddels gepasseerd is en nadenkt over het opschalen van de onderneming. Ook zij komen voor vragen en uitdagingen te staan. 

Voor Goed helpt sociaal ondernemers zoveel mogelijk bij thema’s als belasting, financieren, arbeidsparticipatie, samenwerken met de gemeente en sociaal ondernemen in het algemeen. Om deze kennis voor elke ondernemer toegankelijk te maken lanceren we dé digitale kennisbank voor sociaal ondernemerschap. De artikelen zullen ondernemers op weg helpen, ongeacht de fase waarin ze zitten. In samenwerking met partners wordt de kennisbank op regelmatige basis aangevuld met relevante kennis. Daarnaast staan we open voor samenwerkingen met organisaties die hun kennis beschikbaar willen stellen. 

Bekijk de kennisbank via: 

https://kennisbank.voorgoedagency.nl/

Mis je een onderwerp of thema? Wil je ons helpen om de kennisbank verder aan te vullen? 

Neem dan contact op via info@voorgoedagency.nl