Zorg Voor Goed, Juist Nu!

Wat doet Voor Goed?

Rotterdam is populair en floreert, maar is ook een stad met veel armoede en hardnekkige werkloosheid. Wij zijn ervan overtuigd dat meer sociaal ondernemerschap hier een antwoord op is. Daarom werken we aan projecten die het sociaal ondernemen in onze stad verder aanjagen.

Meer over Voor Goed

Gepubliceerd op 15 december 2020

Het afgelopen jaar heeft laten zien hoe hard wij de mensen in de zorg nodig hebben; van artsen en verpleegkundigen tot schoonmaak en mantelzorg, deze mensen hebben de afgelopen maanden grote offers gebracht ten behoeve van onze gezondheid. Daarom start vandaag de actie Zorg Voor Goed. Juist in deze donkere dagen willen we zorgmedewerkers in de spotlight zetten en waardering tonen voor hun werk aan de frontlinie.  

Iedereen die iemand uit de zorg wil bedanken kan een zorgmedewerker nomineren via: www.voorgoedagency.nl/zorg-voor-goed. De cadeaus die we naar deze mensen sturen zijn allemaal afkomstig van sociaal ondernemers in Rotterdam die werken met kwetsbare doelgroepen. Zo helpen we ook de mensen die op deze bijzondere plekken werken, want ook deze ondernemers hebben een uitdagende tijd. Zo verbinden we de stad en zorgen we voor elkaar.  

Voor Goed // Rotterdam Impact Agency stelt 500 cadeaus beschikbaar en roept bedrijven in Rotterdam op om mee te doen, zodat nog meer zorgmedewerkers verrast kunnen worden.  

Deze crisis heeft eens te meer laten zien hoe belangrijk de mensen in de zorg zijn en hoe zeer wij ze voor lief hebben genomen de afgelopen jaren. Het is tijd voor een duurzame aanpak van  de zorg, een die toekomstbestendig, eerlijk en gelijkwaardig is. Maar voor nu: handen uit onze Rotterdamse mouwen en iemand uit de zorg nomineren voor deze extra waardering!