Sociaal ondernemers

Ben jij een (beginnende) sociaal ondernemer en wil je jouw impact vergroten? Heb je behoefte aan de juiste contacten of middelen in Rotterdam? Of zoek je hulp bij de belemmeringen waar je tegenaan loopt? Onze deur staat altijd open. We brengen je graag in contact met andere partijen in de stad of zoeken mee naar nieuwe oplossingen.

WIJ HELPEN JE:

  • bij het leggen van de juiste contacten binnen de gemeente Rotterdam
  • in contact te komen met corporates, andere ondernemers en fondsen of investeerders
  • meer bekendheid te genereren 
  • de juiste middelen te vinden waarmee jouw onderneming meer impact maakt
  • bij het vinden van een goede plek om te ondernemen
  • in contact te komen met mentors of coaches, die je bijvoorbeeld kunnen helpen bij het maken van een goede businesscase

Sociaal ondernemers over voor goed

Bakkerswerkplaats
Lisette Magis

"Tijdens de presentatie van Social Enterprise aan de wethouder van Rotterdam heeft Voor Goed doortastend de pijnpunten in samenwerking met gemeente opgepakt. Met veel diplomatie weet Voor Goed de juiste zaken op de agenda te krijgen en de neuzen de juiste richting in te krijgen. Als ondernemer ben ik reuze blij met deze positieve en optimistische matchmakers".

OASE
Raymond Landegent

"Voor Goed heeft ons enorm geholpen met het vinden van een geschikte pop-up ruimte voor de duurzame mini-mall Oase en met het spits afbijten met de eerste zakelijke verhuringen. Ook stonden we op het podium van de Nieuwjaarsborrel van de gemeente Rotterdam waar we Oase mochten pitchen. Daar zijn we superblij mee!"

Onze Zaak
Elike van Sluis

"Ik kan je niet vertellen hoe blij we zijn met Voor Goed. We dromen al jaren van jullie bestaan en nu zijn jullie er en hoe! We zijn inmiddels stevig in gesprek met Coolblue dankzij jullie actie. Met de Goed Inkopen flyer en website gaat het ongetwijfeld ook lukken. Wij zijn er klaar voor".

Actualiteiten

WAT GEBEURT ER IN DE STAD?

Corporates
& MKB

Lees meer

Over
Voor Goed

Lees meer