Wie zijn we?

Voor Goed werkt met een klein team van zeer betrokken medewerkers met uiteenlopende achtergronden. Dankzij onze diversiteit aan ervaring in de werkvelden waarin Voor Goed zich begeeft vullen we elkaar perfect aan. We kennen maatschappelijk Rotterdam als onze broekzak en genieten vertrouwen bij de belangrijkste stakeholders. Per uitdaging of project stellen wij het beste team samen.

Team

Direct contact
met Frederiek

+31 6 515 804 32
frederiek@voorgoedagency.nl

Frederiek Verwest - Matchmaker
Frederiek is matchmaker voor sociaal ondernemers. Zij weet als geen ander verschillende partijen bij elkaar te brengen voor een energieke samenwerking met een effectief resultaat. Dit heeft ze in de afgelopen jaren succesvol gedaan binnen start-ups, de financiële wereld en de Nationale Politie. "Met Voor Goed werken we samen aan een mooiere stad voor iedere Rotterdammer, daar werk ik met veel liefde aan mee".

Direct contact
met Marie Louise

+31 6 126 420 07‬
marielouise@voorgoedagency.nl

Marie Louise de Bot - Matchmaker
Marie Louise is matchmaker voor sociaal ondernemers. De afgelopen jaren is zij binnen de gemeente Rotterdam verantwoordelijk geweest voor het actieplan sociaal ondernemen. Met jaren ervaring op zowel beleids- als op ondernemersniveau brengt zij deze werelden bij elkaar. “Naast Voor Goed zet ik mij ook in voor de stichting Dress for Succes Rotterdam en maak ik graag op meerdere manieren impact in Rotterdam.”

Direct contact
met Sander

+31 6 518 17 580‬
sander@voorgoedagency.nl

Sander de Iongh - Directeur
Sander is de directeur-bestuurder van de Stichting Voor Goed en ‘meewerkend voorman’ in het team. Sander heeft bijna 40 jaar ervaring in de Rotterdamse (semi-)publieke sector: Erasmus Universiteit, Gemeente Rotterdam, Economic Development Board Rotterdam en Rotterdam Partners. "Ik vind het fantastisch om een bijdrage te mogen leveren aan dit belangrijke project. De overheid kan zoveel kracht winnen door meer samen te werken met stedelijke partners."

Direct contact
met Michiel

‭+31 6 131 59 047‬
michiel@voorgoedagency.nl

Michiel van Keulen - Vastgoed en Investerend Vermogen
Michiel helpt bij vraagstukken over ruimte en geld, bij zowel sociale ondernemingen als bij corporates. Hij heeft veel ervaring bij de overheid en op vooral op (revolverende) fondsen. Hij weet goed de link te leggen tussen financieel en maatschappelijk rendement. “Voor Goed beweegt op de scheidslijn van publiek en privat. Ik vind het fantastisch om die gemeenschappelijke belangen te verbinden, om een groter resultaat voor iedereen te behalen”.

Direct contact
met Precilla

+31 6 185 567 83‬
precilla@voorgoedagency.nl

Precilla Schrier - Communicatie en Events
Precilla is de persoon achter de branding, communicatie en events van Voor Goed. Met een breed scala aan ervaringen, waaronder connector bij R’damse Nieuwe, weet zij precies de juiste snaar te raken. Haar jaren als consultant en freelancer maken haar een heuse ervaringsdeskundige. “Voor Goed ligt mij persoonlijk én professioneel nauw aan het hart, waarin ik onze missie omzet in duidelijke branding en waardevolle events.”

Raad van toezicht

Om een stevige onafhankelijke positie te garanderen, is Voor Goed een stichting met een Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht bewaakt onze missie en is werkgever. Onze directeur-bestuurder legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht.

Ronald van Raaij

Directeur Bedrijven Rabobank Rotterdam

Ohad Gilad

Entrepreneur, Investor & Changemaker at 42workspace, WetechRotterdam, Mobility Campus

Fleur Hudig

Head of Corporate Citizenship at NN Group

Auke Ferwerda

Ambassador at Lightyear, Venturing at Port of Rotterdam

Lucas Meijs

Hoogleraar Strategische Filantropie en Vrijwilligerswerk Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit

Raad Voor goed

De Raad voor Goed is een adviesraad maar zeker geen gewone adviesraad. Deze Raad is een netwerk van partijen die concreet helpen bij het realiseren van de doelstellingen van ‘Voor Goed’ en van andere stakeholders. De Raad voor Goed denkt mee over de sociaal maatschappelijke agenda van de stad, over de strategie van Voor Goed en over het bredere Rotterdam Impact Initiative.

Leden

Voor Goed Partners

Voor Goed kan niet functioneren zonder een groot netwerk van partners en stedelijke stakeholders. De kern van dit netwerk (en tevens meest direct betrokken partners) vormt het Rotterdam Impact Initiative. Dit is de samenwerking van gemeente Rotterdam, Voor Goed, Thrive Institute en het Social Impact Fonds Rotterdam. Samen werken we o.a. aan een uniek model dat we ‘place based impact investing’ noemen.

 • Social Impact Fonds Rotterdam

  Ga naar website
 • Thrive Institute

  Ga naar website
 • Gemeente Rotterdam

  Ga naar website
 • ook interessant

  Goed Inkopen

  Lees meer

  Sociaal
  ondernemers

  Lees meer

  Investeerders
  & fondsen

  Lees meer