Wie zijn wij?

Voor Goed werkt met een klein team van zeer betrokken aanjagers. Dankzij onze diversiteit aan ervaring vullen we elkaar perfect aan. We kennen maatschappelijk Rotterdam als onze broekzak en genieten vertrouwen bij de belangrijkste stakeholders. Per uitdaging of project stellen we het beste team samen.

Team

Carolien van Wersch

Aanjager Voor Goed

+31 6 147 604 34 carolien@voorgoedagency.nl

Carolien is directeur van Voor Goed. Vanuit die rol bouwt zij aan het Rotterdamse ecosysteem op het gebied van sociaal ondernemerschap. Zij heeft jarenlang ervaring als ondernemer, binnen corporates en in het maatschappelijke domein. Juist de combinatie van ‘commercie en goed doen’ stelt haar in staat om met Voor Goed de benodigde versnelling te realiseren. "Laten we in Rotterdam van sociaal ondernemen een pleonasme maken!”

Michiel van Keulen

Aanjager gemeente Rotterdam

‭+31 6 131 590 47‬ michiel@voorgoedagency.nl

Michiel is het eerste aanspreekpunt op de samenwerkingsverbanden in Rotterdam, zoals deze bedacht, versterkt en/of ontwikkeld moeten worden om door deze samenwerkingen te zorgen dat iedere Rotterdammer kansen krijgt en benut. Hij heeft jarenlang ervaring bij de overheid op het gebied van publiek-private samenwerkingen en financieringen. Voor systeemverandering is doorzettingsvermogen nodig. Hij zoekt naar wat partijen verbindt en blijft kritisch op reeds gebaande paden. “Als je blijft doen wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg”.

Farah Marzak

Aanjager Sociaal Ondernemerschap

+31 6 150 20 677 farah@voorgoedagency.nl

Farah is programmaleider bij Voor Goed. Zij zet zich in om sociaal ondernemerschap in de stad te versterken. Dit doet zij door ondernemers te ondersteunen en mensen met goede plannen aan elkaar te verbinden. Farah werkte eerder als zelfstandig ondernemer en als project- en programmamanager in de non-profit sector. Met haar nieuwsgierigheid en creatieve blik draagt ze graag bij aan sociale innovaties. ”Maatschappelijke vraagstukken samen oplossen zodat iedereen er beter van kan worden, dat is mijn ambitie.”

Nathalie Noordpool

Aanjager Bedrijfsleven

+31 6 14600295 nathalie@voorgoedagency.nl

Nathalie is EU projectmanager bij Voor Goed. Na werkzaam te zijn geweest in verschillende commerciële en HR gerelateerde functies is zij gespecialiseerd in het verbinden en enthousiasmeren van mensen. Binnen Voor Goed houdt zij zich bezig met de Europese projecten. In deze rol connect zij met de gemeente, sociaal ondernemers maar vooral het bedrijfsleven in Rotterdam. Zij helpt bedrijven socialer te ondernemen door hen bekend te maken met alle toffe partijen in de stad.

Thom Oudshoorn

Aanjager Kennis en Coaching

+31 6 421 117 56 thom@voorgoedagency.nl

Thom is programmamedewerker bij Voor Goed en zet zich in om sociaal ondernemers in hun kracht te zetten. Dit doet hij onder andere door relevante kennis beschikbaar te maken en verbindingen te faciliteren. Hij heeft een brede maatschappelijke achtergrond opgebouwd bij overheids-en culturele instanties. “Nieuwe ideeën openen deuren naar nieuwe werelden.”

Marijke Feijt

Aanjager Communicatie

+31 6 147 613 68 marijke@voorgoedagency.nl

Marijke zet zich in voor heldere en passende communicatie vanuit Voor Goed. Of het nu gaat om events zoals Bakkie Impact, hulp voor sociaal ondernemers of samenwerkingen met bedrijven, zij zorgt dat informatie bij de juiste personen terechtkomt. In deze rol zet Marijke haar kennis op het gebied van communicatie, branding en digital design in om samen te werken aan een mooiere en socialere stad. "De omgeving van de mens is de medemens"

Marcel Steenbergen

Aanjager Impact ondernemers

+31 6 131 598 60 marcels@voorgoedagency.nl

Mijn hart gaat uit naar sociale Rotterdamse Impact ondernemers, die het ecosysteem van de stad Rotterdam verbeteren en nieuwe werkgelegenheid creëren. Ik zet mij in om hulpvragen op te halen van ondernemers en deze te verbinden met de juiste collega's. Mijn insteek is hierbij praktisch en mijn technische inzicht, overzicht en ondernemersgeest komen hierbij goed van pas. Het is mijn passie om mensen te verbinden en elkaar te helpen naar een betere wereld. 'Wees zelf de verandering die je in je leven wilt zien'

Marcel van Vliet

Aanjager Team

marcelv@voorgoedagency.nl

Marcel wil de brede ervaring die hij heeft opgedaan bij verschillende bedrijven en (overheids)organisaties in verschillende functies graag inzetten. Hij doet dit door zijn collega's bij Voor Goed te ondersteunen en te ontlasten in de breedste zin van het woord. Het is goed om zaken vanuit meerdere invalshoeken te bekijken en benaderen. “Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt”

Ibrahim Samuel

Aanjager Studio Voor Goed

+31 6 434 275 15 ibrahim@voorgoedagency.nl

Ibrahim is een trainee vanuit gemeente Rotterdam die affiniteit heeft met de stad en het helpen van de medemens. Hij houdt zich bezig met opzetten van Studio Voor Goed op de Lijnbaan, een plek waar impact ondernemers het podium krijgen dat zij verdienen. Op deze manier wil hij samen toewerken naar een betekeniseconomie. ‘Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn, is wat je doet’

Raad van toezicht

Om een stevige onafhankelijke positie te garanderen, is Voor Goed een stichting met een Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht bewaakt onze missie en is werkgever. Onze directeur-bestuurder legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht.

Ronald van Raaij

Directeur Bedrijven Rabobank Rotterdam

Ohad Gilad

Entrepreneur, Investor & Changemaker at 42workspace, WetechRotterdam, Mobility Campus

Fleur Hudig

Head of Corporate Citizenship at NN Group

Auke Ferwerda

Ambassador at Lightyear, Venturing at Port of Rotterdam

Lucas Meijs

Hoogleraar Strategische Filantropie en Vrijwilligerswerk Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit

Rotterdam Impact Raad

De Rotterdam Impact Raad is een adviesraad maar zeker geen gewone adviesraad. Deze Raad is een netwerk van partijen die concreet helpen bij het realiseren van de doelstellingen van ‘Voor Goed’ en van andere stakeholders. De Rotterdam Impact Raad denkt mee over de sociaal maatschappelijke agenda van de stad, over de strategie van Voor Goed en over het bredere Rotterdam Impact Initiative.

Leden

Voor Goed Partners

Voor Goed kan niet functioneren zonder een groot netwerk van partners en stedelijke stakeholders. De kern van dit netwerk (en tevens meest direct betrokken partners) vormt het Rotterdam Impact Initiative. Dit is de samenwerking van gemeente Rotterdam, Voor Goed, Thrive Institute en het Social Impact Fonds Rotterdam. Samen werken we o.a. aan een uniek model dat we ‘place based impact investing’ noemen.

 • Social Impact Fonds Rotterdam

  Ga naar website
 • Thrive Institute

  Ga naar website
 • Gemeente Rotterdam

  Ga naar website
 • ook interessant

  Goed Inkopen

  Lees meer

  Sociaal
  ondernemers

  Lees meer

  Investeerders
  & fondsen

  Lees meer