Wie zijn we?

Voor Goed werkt met een klein team van zeer betrokken medewerkers met uiteenlopende achtergronden. Dankzij onze diversiteit aan ervaring in de werkvelden waarin Voor Goed zich begeeft vullen we elkaar perfect aan. We kennen maatschappelijk Rotterdam als onze broekzak en genieten vertrouwen bij de belangrijkste stakeholders. Per uitdaging of project stellen wij het beste team samen.

Team

Direct contact
met Carolien

+31 6 147 604 34
carolien@voorgoedagency.nl

Carolien van Wersch - Directeur
Carolien is directeur van Voor Goed. Vanuit die rol bouwt zij aan het Rotterdamse ecosysteem op het gebied van sociaal ondernemerschap. Zij heeft jarenlang ervaring als ondernemer, binnen corporates en in het maatschappelijke domein. Juist de combinatie van ‘commercie en goed doen’ stelt haar in staat om met Voor Goed de benodigde versnelling te realiseren. "Laten we in Rotterdam van sociaal ondernemen een pleonasme maken!”

Direct contact
met Precilla

+31 6 185 567 83‬
precilla@voorgoedagency.nl

Precilla Schrier - Programmaleider Bewustwording & Activatie
Precilla is social influencer bij Voor Goed. Haar missie is om Rotterdammers en bedrijven te inspireren en te activeren om positief bij te dragen aan de stad. Dit doet zij door o.a. door ‘Goed Inkopen’ onder de aandacht te brengen bij bedrijven en campagnes te leiden zoals ‘The Impact Days’ voor consumenten. Precilla heeft een sterke achtergrond in branding, marketing en IT en creëert effectieve concepten die de juiste doelgroepen raken. ”Iedereen kan iets bijdragen, ik zorg dat jij weet hoe!”

Direct contact
met Michiel

‭+31 6 131 590 47‬
michiel@voorgoedagency.nl

Michiel van Keulen - Programmaleider Rotterdams Ecosysteem
Michiel is het eerste aanspreekpunt op de samenwerkingsverbanden in Rotterdam, zoals deze bedacht, versterkt en/of ontwikkeld moeten worden om door deze samenwerkingen te zorgen dat iedere Rotterdammer kansen krijgt en benut. Hij heeft jarenlang ervaring bij de overheid op het gebied van publiek-private samenwerkingen en financieringen. Voor systeemverandering is doorzettingsvermogen nodig. Hij zoekt naar wat partijen verbindt en blijft kritisch op reeds gebaande paden. “Als je blijft doen wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg”.

Direct contact
met Farah

+31 6 150 20 677 (Ma t/m Do)
farah@voorgoedagency.nl

Farah Marzak - Programmaleider Sociaal Ondernemerschap
Farah is programmaleider bij Voor Goed. Zij zet zich in om sociaal ondernemerschap in de stad te versterken. Dit doet zij door ondernemers te ondersteunen en mensen met goede plannen aan elkaar te verbinden. Farah werkte eerder als zelfstandig ondernemer en als project- en programmamanager in de non-profit sector. Met haar nieuwsgierigheid en creatieve blik draagt ze graag bij aan sociale innovaties. ”Maatschappelijke vraagstukken samen oplossen zodat iedereen er beter van kan worden, dat is mijn ambitie.”

Direct contact
met Thom

+31642111756
thom@voorgoedagency.nl

Thom Oudshoorn - Trainee
Thom is trainee bij Voor Goed. Hij doet dit vanuit het traineeprogramma van gemeente Rotterdam. Voor Goed maakt deel uit van de Rotterdam Impact Coalitie (RIC). Thom verkent hoe de samenwerking binnen de RIC versterkt kan worden en hoe ze de hoge ambities effectiever kunnen realiseren. Daarnaast werkt hij mee aan verschillende andere projecten die het sociaal ondernemerschap in de stad versterken. Met een brede maatschappelijke achtergrond zet hij zich met overgave in om innovatieve veranderingen in gang te zetten. “Nieuwe ideeën openen deuren naar nieuwe werelden.”

Direct contact
met Robin

+31634521722
robin@voorgoedagency.nl

Robin Crabbé - Stagiair
Robin is stagiair bij Voor Goed. Ze houdt zich hoofdzakelijk bezig met de uitvoering van de City Deal Impact ondernemen, maar gaat ook graag aan de slag met creatieve projecten. Ze helpt iedereen graag een handje en hoopt tegelijkertijd veel ervaring op te doen. Met de Bachelor Bestuurskunde op zak werkt zij aan het Rotterdam van de toekomst waar iedereen een plekje heeft en brede welvaart een feit is.

Direct contact
met Nathalie

0614600295
nathalie@voorgoedagency.nl

Nathalie Noordpool - Projectmanager
Nathalie is EU projectmanager bij Voor Goed. Na werkzaam te zijn geweest in verschillende commerciële en HR gerelateerde functies is zij gespecialiseerd in het verbinden en enthousiasmeren van mensen. Binnen Voor Goed houdt zij zich bezig met de Europese projecten. In deze rol connect zij met de gemeente, sociaal ondernemers maar vooral het bedrijfsleven in Rotterdam. Zij helpt bedrijven socialer te ondernemen door hen bekend te maken met alle toffe partijen in de stad.

Direct contact
met Halima

+31640943294
halima@voorgoedagency.nl

Halima Hosseinkheyl - Office manager en Projectmedewerker
Halima is de office manager van Voor Goed. Vanuit die rol verricht zij diverse organisatorische werkzaamheden om de zaken op kantoor goed te laten verlopen. Halima heeft ervaring in de technieksector door haar opleiding Werktuigbouwkunde. Haar bijdrage is om te zorgen dat verschillende middelen aanwezig zijn zodat de teamleden efficiënt en gemotiveerd aan het werk kunnen.

Raad van toezicht

Om een stevige onafhankelijke positie te garanderen, is Voor Goed een stichting met een Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht bewaakt onze missie en is werkgever. Onze directeur-bestuurder legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht.

Ronald van Raaij

Directeur Bedrijven Rabobank Rotterdam

Ohad Gilad

Entrepreneur, Investor & Changemaker at 42workspace, WetechRotterdam, Mobility Campus

Fleur Hudig

Head of Corporate Citizenship at NN Group

Auke Ferwerda

Ambassador at Lightyear, Venturing at Port of Rotterdam

Lucas Meijs

Hoogleraar Strategische Filantropie en Vrijwilligerswerk Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit

Raad Voor goed

De Raad voor Goed is een adviesraad maar zeker geen gewone adviesraad. Deze Raad is een netwerk van partijen die concreet helpen bij het realiseren van de doelstellingen van ‘Voor Goed’ en van andere stakeholders. De Raad voor Goed denkt mee over de sociaal maatschappelijke agenda van de stad, over de strategie van Voor Goed en over het bredere Rotterdam Impact Initiative.

Leden

Voor Goed Partners

Voor Goed kan niet functioneren zonder een groot netwerk van partners en stedelijke stakeholders. De kern van dit netwerk (en tevens meest direct betrokken partners) vormt het Rotterdam Impact Initiative. Dit is de samenwerking van gemeente Rotterdam, Voor Goed, Thrive Institute en het Social Impact Fonds Rotterdam. Samen werken we o.a. aan een uniek model dat we ‘place based impact investing’ noemen.

 • Social Impact Fonds Rotterdam

  Ga naar website
 • Thrive Institute

  Ga naar website
 • Gemeente Rotterdam

  Ga naar website
 • ook interessant

  Goed Inkopen

  Lees meer

  Sociaal
  ondernemers

  Lees meer

  Investeerders
  & fondsen

  Lees meer