Actualiteiten

Actualiteiten

Met liveblogs, nieuwtjes, aankondigingen van evenementen, publicaties en opiniestukken kom je te weten hoe de wereld van sociaal ondernemerschap zich voortbeweegt en wat de actuele ontwikkelingen zijn in de transitie naar de betekenis economie.

  • Filteren:

  • Reset filter

  • sociaal

Landelijke campagne voor sociaal ondernemers

Landelijke campagne voor sociaal ondernemen The impact days viert het sociaal ondernemen in Nederland. Het 3 daagse evenement maakt professionals en consumenten bewust van de positieve waarde die sociaal ondernemers creëren. Er gebeurt veel goeds maar dat is niet bij iedereen bekend. Met inspireerde activiteiten door heel het land wordt sociaal ondernemen in de 'spotlight' gezet en zichtbaar gemaakt.

 
  • case

Bureau Eendracht

Bureau Eendracht, voorheen een politiebureau, al enige tijd de thuisbasis van Heilige Boontjes en nu ook de sociale hub van Rotterdam. Het pand huisvest organisaties die mét elkaar de stad mooier beter en socialer maken, zoals Voor Goed, Open Rotterdam, Friends for Brands en Lendahand.

 
  • goedinkopen

Goed Inkopen voor bedrijven

Als bedrijf kan je positief bijdragen aan de maatschappij door bewust te kiezen waar jij je euro uitgeeft. Op de Goed Inkopen pagina laat Voor Goed zien bij welke ondernemingen dat kan. Op deze pagina vind je verschillende sociaal ondernemers die met hun producten of diensten direct bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke problemen in de stad. Bij deze ondernemers inkopen = Goed inkopen!