Actualiteiten

Actualiteiten

Met liveblogs, nieuwtjes, aankondigingen van evenementen, publicaties en opiniestukken kom je te weten hoe de wereld van sociaal ondernemerschap zich voortbeweegt en wat de actuele ontwikkelingen zijn in de transitie naar de betekenis economie.

  • Filteren:

  • Reset filter

  • goedinkopen

Goed Inkopen uitgelicht: Hotspot Hutspot

Van fysieke wijkrestaurants naar crisiscatering.nl  

 

Voor Goed Succes

Wil jij weten wat Voor Goed allemaal doet en heeft gedaan in de praktijk? Dan zit je hier goed. Dit is de Voor Goed successen pagina. Alle successen die hier worden benoemd doen wij natuurlijk niet alleen, maar samen met heel veel partners. Die willen we bedanken voor deze en toekomstige successen. We willen jullie hier bovendien mee laten zien dat er veel partijen zijn in Rotterdam die nu onze hulp harder dan ooit nodig hebben en dat we er nog lang niet zijn. Maar laten we focussen op de positieven dingen en de successen die we al wel bereikt hebben. Dit wordt regelmatig geüpdate. 

 
  • goedinkopen

Goed Inkopen uitgelicht: Buurman

Van (groeps)workshops op locatie naar doe-het-zelf bouwpakketten voor thuis  

 
  • goedinkopen

Goed Inkopen uitgelicht: Rotterdams Handwerk

Van relatiegeschenken naar mondkapjes   

 

CORONAVIRUS: DIGITAAL SPREEKUUR BIJ VOOR GOED

Digitaal spreekuur De offline spreekuren en themasessies die normaal gesproken elke maand plaatsvinden kunnen door de huidige omstandigheden helaas niet doorgaan. Daarom willen we graag online alternatieven bieden om toch in gesprek te blijven met sociaal ondernemers en daar waar nodig ondersteuning te bieden. We begrijpen dat dit, zeker in tijden van onzekerheid, hard nodig is. Daarom organiseren we de komende weken digitale één op één spreekuren. Elke dag bieden we twee tijdsblokken aan waarbinnen je een blok van 20 minuten kan reserveren. Deze online optie biedt hopelijk een goede vervanging en we hopen dan ook veel sociaal ondernemers te kunnen spreken.

 

Voor Goed roept bedrijven op: Kom in actie!

Rotterdam, 26 maart – Stichting Voor Goed, Rotterdam Impact Agency heeft de afgelopen week hard gewerkt aan een inventarisatie van de zaken die nodig zijn om Rotterdammers in moeilijkheden te helpen. Nu roept Voor Goed bedrijven op om in actie te komen.